Uimapaikkoja


Ihanan lounaan jälkeen (parmesaani - hasselpähkinäleipä ja mozzarella-tonnikalasalaattia) me käytiin uimassa. Kauhea heti järveen uimaan - himo iski iltapäivän kuumuudessa. Täällä Helsingissä meillä on meri, joki ja maauimalat ... mutta jo muutaman kilometrin päässä Vihdintietä tulee vastaan pieniä, ihania, puhdasvetisiä järviä. Uiskentelimme Kaitalammen vieressä jossakin, jonka nimeä en edes tiedä.
Ihanaa, vilposta mutta lämmintä, puhdasta vettä.

Poika otti ja lähti ystäväperheen mukaan purjehdusreissulle. Tulee vasta perjantaina. Tänään tuli viesti ja puhelu Hangosta, että hyvin menee. Kesän riemuja riittää.
Huomenna Suokkiin aamusta ja illalla ystävät kylään. Lupasivat tuoda itseleivottua marjapiirakkaa. Nam !

*

11 comments

 1. Ihania kuvia! Noista aistii järvessä pulikoimisen riemun ja nenään melkein tuoksuu metsä... :) Lotta on supersuloinen.

  ReplyDelete
 2. Kiitos :) Sulonen se on äitinkin mielestä <3

  ReplyDelete
 3. Mekin ollaan taidettu käydä tuolla uimassa, Espoossa on tosi kivoja uimapaikkoja ja järviä, toisin kuin Vantaalla : (

  Minna

  ReplyDelete
 4. Oi miten herkullisia kuvia, ihana fiilis! :)

  ReplyDelete
 5. Ihana mekkonen Lotalla! Ja ai ai, järvet on parhautta!

  ReplyDelete
 6. Lotta on taas niin söpönä, ja isokin jo kuin mikä!?

  ReplyDelete
 7. Ihana keijumenninkäistyttö kannon nokassa. Ihan on tullut äitinsä näköiseksi. Kuulostaa niin kesälomalta nuo päivänne.
  Johanna

  ReplyDelete
 8. Oittaalla ja Luukissa hyvät uimapaikat. Saattavat kauniilla säällä olla väkeä täynnä, kun uimarannat sopivat hyvin lapsillekin.

  Mukavia lomapäiviä!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 9. Kuka valmistaa tuota parmesaani-hasselpähkinäleipää? Kuulostaa niin herkulliselta, että olis pakko saada maistaa itsekin :-)

  Satu

  ReplyDelete
 10. Minna
  Eikös ollutkin aika hauska paikka ? Hieman kun erämaajärvi mut liikenteen äänet kyllä kuului :D

  Inka
  Kiitos paljon :)

  Mymmeli
  Kissamekko on kyllä ollut kovassa käytössä. Taisin hankkia sen jo pari vuotta sitten Lotalle jolloin se oli liian iso , sitten odotti kaapissa hengarissa. Nyt se alkaa olla jo hihoista lyhyt. me&I kutsuilta ostettu. Värit siinä on jo haaleet mutta ihana silti.

  Teija
  Niin, aika menee nopsaan ! Iso tyttö ja jaksaa muistuttaakin siitä koko ajan ...

  Johanna
  Ai mun näkönen ? Hih, jaa :D
  Kiva kuulla ! Monet sanoo aina että Lotta on aivan kun isänsä ja Verkku on sit naamasta ihan mun näkönen. Meillä on Verkun kans ihan samanlaiset ruskeet silmät.

  Kristiina
  Kyllä, sinne pitää mennä useimminkin jos elokuussa vielä helteillä hellitään.

  Satu
  Leipä oli taivaallisen HYVÄÄ. Kaivoin esiin paperipussin jossa se oli ja siinä lukee Goodpie Bakery Vallila. Mustasta Pekasta sen ostin, K-superi Käpylässä jossa aina käyn ruokakaupassa.
  HYVÄÄ oli, nam nam !
  Oon joskus ostanut samalta Oliivileipää mutta se ei ole ollut yhtä ihanaa. Ihanaa kyllä mutta tämä oli tosi nannaa.
  :)

  ReplyDelete
 11. Hei tiedän tuon uimapaikan :) tuo on saarijärvi :) osoite on saarijärventie jos oikein muistan :) ja auto pitää jättää tien toiselle puolelle vaakkon ulkoilu alueen parkkipaikalle !! Hyvä hiekkapohja ja kirkasvesi :) Asun itse kalajärvellä tässä vihdintien varrella ja saarijärvi on ehdottomasti paras paikka !
  - Mirella

  ReplyDelete