Sunday, August 28, 2011

Kuvakertomus Loviisan Wanhat talot - päivästä 

Paljon kuvia vähän sanoja. Oli ihanaa. Syötiin hyvin ja käveltiin, käveltiin ja käveltiin. Aurinko paistoi KUUMASTI. Tein jotain pieniä löytöjä kuten söpön peltisen lakupurkin, lasten ihanat kumisaappaat ja Nalle Luppakorva - pehmolelun. Paljon ihania huonekaluja olisi lähtenyt halvalla mutta kun ei tarvetta akuutisti ole.

Ihmisiä oli liikkeellä aivan valtavasti ! Kiinnostusta siis on. 


Mukavaa sunnuntaita !

Eilen käytiin vielä illalla miehen kanssa syömässä ja Viapori jazzaamassa, joten tää mamma jatkaa nyt lepäilyä. Meni sen verran myöhään kotiintulo.

17 comments:

 1. Kuulostaa ja näyttää ihanalta päivältä! Mä en ookkaan tuolla koskaan käynyt.

  Mä vaan täällä niiskutan nenä tukossa jo toista viikkoa, ärsyttää! Mut eiköhän tää tästä parane ens viikonloppuun mennessä, joten silloin nähdään!

  ReplyDelete
 2. Moi A, laittelin viestiä toista kanavaa pitkin. Paranemisia !

  ReplyDelete
 3. Ihanalta näyttää, kumpa joku keksisi,ja äkkiä, teleportaation niin pääsisi saman tein ihan minne tahansa ilman pitkää matkustusta..:)

  ReplyDelete
 4. Ihanalta näyttää! Oli varmasti mukava kierrellä ja katsella, kun sääkin suosi. Minäkin olisin tuonne halunnut, mutta mies on edelleen työmatkalla, eikä ole autoa kotona.

  Olen vain kerran käynyt Loviisassa. Siellä oli jotkut markkinat, joissa pyöri kuningaskin ja hoviväkeä. Ei oikein tykätty ja hurautimme sitten Porvooseen. Mutta tuo eilinen tapahtuma näytti kivalta. Onko edelleen sellainen joulutapahtumakin?

  Leppoisaa sunnuntaita!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 5. Elämä on ihmeellistä ja - ihanaa. Sanoin miehelle, että me sitten mennään vihdoin Loviisaan LVT- päiville. Hurautettiin Porvooseen yöksi Hotelli Onniin ja seuraavana päivänä nokka kohti Loviisaa.
  Oli niin mahtavaa nähdä muiden projekteja ja saada uskoa omaan ikuisuusprojektiin (talo 1920).

  Hauskinta ja ehkä myös kohtaloa oli "törmätä" omaan suosikkiblogistiin. Iskimme molemmat silmämme suloisiin vihreisiin maisemaruokalautasiin. Mieskin totesi: ai se blogisti, jonka elämää olen seurannut kuin lastemme kasvua, hih!

  Kaikkea hyvää teidän perheen ihanaan taloprojektiin ja suloista sunnuntaita !

  Terkuin Niina Valkeakoskelta :)

  ReplyDelete
 6. Kristiina
  Harmi, ellette pitäneet silloin Loviisasta. Pienihän se on mutta kovin sympaattinen :o) Tiedä sitten, onko Joulutaloja , tahtoisin kovin että olisi :o)

  AnnaRiikka
  Ens vuonna sitten teleporttaat ! ;D

  Niina kaimaseni !
  Hih , voih sinä ostit ne ihanat lautaset !!!!! :o) Onnen tyttö !!! Tosiaan tapahtumassa tuli semmonen fiilis, että ei se paljoo haittaa jo jostain vähän vesi pääsi sisälle ;D Ja että kaiken voi tosiaan korjata. Lahovaurioita katsellessa just kyseisessä talossa missä hypistelin lautasia :D

  ReplyDelete
 7. Oi,kiitos näistä kuvista :-) Oliko siellä siis myös kirppistä ja antiikkimyyntiä kujilla ja toreilla? Kerran oon käynyt tuolla useampi vuosi sitten ja tykkäsin :-)

  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 8. Hannis
  Kyllä, joka kulmalla :o)

  ReplyDelete
 9. "...Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana!"

  Ehkä ensi vuonna? Toivottavasti, ja peräkärry mukaan!

  ReplyDelete
 10. Voikun asuisin lähempänä! Olisi ollut hieno käydä!

  -Anu

  ReplyDelete
 11. Kiitos tästä kuvareportaasista! Olisin halunnut kyseiseen tapahtumaan ihan oikeastikin, mutta kun ei niin ei...kuvien kautta pääsin mukaan tunnelmaan, etenkin kun kuukausi sitten katselin kyseisiä vanhoja taloja Loviisassa pistäytyessäni.
  JOku vuosi on kyllä pakko päästä LWT tapahtumaan!
  Tiina

  ReplyDelete
 12. Ihana päivä se oli meilläkin,kun viidennen tai jopa kuudennen kerran Loviisaa(LWT)kiertelimme ja aurinkoisesta päivästä nautiskelimme!!!
  Kirppismyyjät sen kun lisääntyvät ja tunnelma vaan paranee!!!
  Voisin oikein hyvin käpytellä kumpaisenakin päivänä tuossa ihkulaisessa kaupungissa ja vaan ahmia kaikenlaista ihanuutta kaksin käsin!!!

  Vanhan talon kaipuu kasvaa kasvamistaan ja hattua nostan jokaiselle Loviisassa suloisessa talossaan touhuavalle.
  Ahkeria ja rohkeita väsääjiä kaikki!!!

  Kiitos kuvista!!!=O)
  Ensi vuonna taasen taloja ja kirppispöydän aarteita pällistelemään....
  Hymyssä suin:
  Emmukan mamma

  ReplyDelete
 13. siellähän minäkin olin...olisipa ollut hauska törmätä ;) niin mukava tapahtuma ja mahtava määrä kirppiksiä! mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 14. Jee, monta kivaa kommenttia !
  :) kiitos.

  Mikäs teidän suosikkikohde oli ?
  Mulla se kallistuu kyllä Villa Hannan puoleen. Aivan IHANA ! Oon ihastellu sisustuslehdistä ja nyt livenä.

  ReplyDelete
 15. Kuinka pääsit tuolta paratiisista kotiin ilman muuttoautoa:) Mikä idylli! Vanhassa kotikaupungissani Kristiinankaupungissa on vastaava "Avoimet portit", jolloin saa luvan kanssa kurkistella! Meidänkin pitää kyllä nyt ensi vuonna retkeillä Loviisaan...

  ReplyDelete
 16. niin, ei ihan suosikkikohdetta ollut mutta oli suosikkihuoneita eri kohteissa... sulla oli paljon kuvia villiniityn pisteestä, hankitko jo kirjan? mä en vieläkään raaskinut mut vinkkasin miehelle et vois hankkii ;) ostin elseltä vähän kukkien siemeniä ja sen narupurkin.

  ReplyDelete
 17. Hih..aika monta samanlaista kuvaa on minulla myös Loviista, toisistamme tietämättöminä olemme siellä vaikka vierekkäin olleet.
  Ihania kuvia, Loviisa on ihana paikka, käyhän kattomassa munkin kuvat,jos haluat.:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  ReplyDelete