Friday, August 19, 2011

Viikonlopun iloja

Meillä kotona Lotta sairastaa, ja huomisen Korkeasaari reissu on vaarassa peruuntua. Katsellaan vielä, kuinka on tämä päivä kotona isin kanssa sujunut. Ja tehdään sitten suunnitelmat. Isompi ei enää tahtoisi lähteä mukaan ollenkaan; pieni pakotus on kohdallaan. Eihän yksitoistavuotias ole vielä kuitenkaan yhtään liian iso poika eläintarhaan !

Olin itse Lotan kanssa eilen kotona ja sain vieraita. Kristan ja Jonnan. Tehtiin pikkunen sisustusjuttu, voitteko kuvitella !    Ja se sitten näkee päivänvalon joskus JOSKUS. En tiedä koska, mutta infoan sitten. Ei kuitenkaan ihan lähiaikoina.

Nämä kuvat on Krista ottanut ihan muissa ympyröissä meidän pihalla ja niiden myötä toivottelen ihanaa, hauskaa viikonloppua !

7 comments:

 1. Toivotaan että Lotta parantuu ja pääsette Korkeasaareen! Meillä huomenna suunnitelmissa kummipojan vienti Särkänniemen eläintarhaan..

  Ed. postauksen naulakko oli ihana ihana ihana!! Kiitos myös kaikista muista postauksista joihin en ole ehtinyt/pystynyt/jaksanut/jne kommentoida ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Niin hupsista, unohtui ihan: Onnittelut sisustusjutusta! Ilmoittelehan sitten että missä ja milloin pääsee huokailemaan ihastuksesta :)

  ReplyDelete
 3. Paranemisia Lotalle. Meilläkin pienin sairastaa ja isommilla pientä alkavaa. Tykkään muuten tuosta teidän pikkueteisen naulakosta kovasti!

  ReplyDelete
 4. Milla
  Minäkin niin toivon sitä ! :o) Lotan kaverit ois lähdössä mukaan ♥
  Kiitos naulakkokehuista :D hassua sanoa! Sisustusjutusta ei tartte onnitella kun alkaa olla jo tuttua kauraa ! :D :D Mutta siis ihanaa ja voi voi kun vois kertoa enempää mutta ei vielä :) :p :D
  Viime vuoden Kotivinkissä nro 17 / 2010 on meidän koti sellasenaan kyllä ihasti jos haluat kirjastossa vaikka lukea - en tiedä tietääkö uudet lukijani tästä ?

  Miia
  Niin ihana toi teidän makkari, aivan upea fantastinen ! Kyllä kannatti :o)
  ♥ + paranemiset viedään perille ja kiitti naulakko kehuista.

  ReplyDelete
 5. Jeeee! Kävin heti kurkkaamassa Jonnan otoksia :) Kaappikuva oli ihana, koska rakastan katsella ihmisten kaappeja ja tavaroita. Se vain on niin miekenkiintoista ;)

  Toivottavasti pääsette Korkeasaareen. Ja mielestäni 11v. voi aivan hyvin lähteä mukaan. Meillä oli / on sama vääntö. Kai he pelkäävät, että joku näkee heidät jossakin vanhempien kanssa. Meillä on nykyään vallalla vanhempikielteinen ilmapiiri - tosi voimakkaana. Välillä menee jo naurettavuuksiin...

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 6. Kivoja vieraita olet saanut !! Me täällä jäädään kielipitkällä odottamaan vieraiden tuotoksia.

  Mä en ole sataan vuoteen ollut Korkeasaaressa. Sen piti olla kesälomaohjelmassa, mutta jotenkin lomat taas tuli ja meni niin ettei perässä pysynyt. Toivottavasti te pääsette.

  Taidan tehdä illalla skonssit (ja syödä kaikki itse, hih)

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia oli Jonnan blogissa. Eiks oo jännä katsoa omasta kodista otettuja kuvia toisen ottamina? Tulee aivan uusia vinkkeleitä. Teidän kotia voisi katsella vaikka kuinka kauan...ja vielä Kristan kuvaamana! Jäämme odottamaan. Toivon, että olet jo korkeasaarieväitä pakkailemassa.
  Johanna

  ReplyDelete