Saturday, October 1, 2011

Eilen tepasteltiin kaupungilla neljä tuntia Lotan kanssa ! 
Välillä halutaan kävellä itse (ei istua matkarattaissa), ei suostuta syömään, ei suostuta laittamaan takkia päälle eikä istumaan rauhallisesti paikoillaan. Siinä on aina äidin hermot koetuksella. Pääosin oli kyllä ihanaa. Ilma oli kaunis ja Helsinki myös. 

Daystä löysin Keep calm - servettejä, Mokossa oli ihania paperilautasia, Stockalta hauskoja sienikynttilöitä kattaukseen. Kyllä nämä synttärit tästä muotoutuu !

Alimmasta kuvasta sen verran, että toinen kun on vessassa niin toinen ei jätä silloinkaan rauhaan ... ja kuten huomaatte, en ole vieläkään aloittanut kaapin maalaamista ... mistähän sitä saisi aikaa ?


Mukavaa sunnuntaita !

6 comments:

 1. Mä kestäisin vaikka mitkä kiukkukohtaukset ihan mielellään, että pääsisin noihin mainitsemiisi liikkeisiin lauantaina niin halutessani. :) Pitäisikin tulla sinne suunnalle tässä syksyn aikana, kun kesälläkään ei käyty pääkaupunkiseudulla lainkaan.

  Ja joo, tuo on niin tuttua ja ärsyttävää, että ei vaan ehdi tekemään kaikkia suunnittelemiaan juttuja. Mukavaa sunnuntaita! Mulla on tänään tavoitteena maalata pojan sänky vielä kerran, että pääsen "rumsteeraamaan" pojan huoneen vihdoinkin.

  ReplyDelete
 2. Miia
  Otathan sitten yhteyttä kun tulet niin voitais tavata ? :o)
  Vaikka kaupungilla ?

  ReplyDelete
 3. onpa niin kotoista ja tutun kuuloista! mukavaa sunnuntaita sinnekin.täällä on mukava auringon paiste mutta vain kuusi astetta lämmintä! ulos silti koko remmi...heippa!

  ReplyDelete
 4. Ou - kuulostaa yybertutulta. Onneksi pikkupeijoonit täällä on jo hitusen kasvanut, mutta tuon ajan muistot ovat vielä aivan elävälti tallessa. Mukavaa sunnuntaita ja synttäreiden miettimistä Teille

  ReplyDelete
 5. Mira
  Ulkohommia ois meilläkin vaikka millä mitalla :)
  Eilen oli ihana ilman mutta totta tosiaan oli vilu.

  pieni mopo
  :o) Kiitos kommentistasi ! Oli ilo löytää blogisi :o)

  ReplyDelete
 6. Kuulostaapa tutulta, meidänkin 3 vuotias kokeilee välillä äidin hermoja ja missäs muualla, kuin ihmisten ilmoilla. Viimeksi kannettiin sitten ulos kaupasta ja siinä samalla tuli nyrkkiä ja potkua eri puolille äitiä (hieman nyt karrikoituna!) Ja toisinaan on kuin mikäkin enkeli.

  ReplyDelete