Saturday, October 29, 2011

Halloween
Kaiverruspuuhat meneillään. Meille tulee iso liuta kavereita hengailemaan Halloweenia. Kauppalistalta löytyi kastematoja, silmämunia ja lepakkokarkkeja. Paistetaan kakluunissa makkaraa tikkujen päässä.

Tekemistä ihan hirveesti, ilma houkuttelisi lenkille ja ulkohommiin. Leipoakin pitäisi. Ja viikonloputko ovat lepäämistä varten ?

Illalla sitten kilistellään ja relataan. Lupaan !


ps. tuolla fb:n puolella eräs ihana lukijani kaipailee Tapettitalon viherpeukalo - tapettia. Heillä loppunut kesken ja valmistus lopetettu. Laittakaa viestiä, jos voisimme häntä auttaa asiassa - joltain löytyisi nurkista.

4 comments:

 1. Meillä on ollut ihan samat puuhat, ensimmäistä kertaa saimme oikeita keltaisia jättikurpitsoja omasta maasta ja kaikenlaista työvälinettä kokeiltiin kaivertamiseen. Piirakasta tuli ihanaa ja paahdetuista siemenistä herkkua. Syksyssä on taikaa:)

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti oli hauskat kemut :) Mekin oltiin tytön kanssa lauantaina halloween-juhlissa, joissa tarjolla kurpitsakakkua ja torakkamehua, hui.

  ReplyDelete
 3. Maarit
  :) Ens vuodeksi pitääkin viljellä omat kurpitsat ! Kun on tota maatakin ;) Nyt ostin ihan kaupasta.

  Rebecca
  Iik, ihanat tarjoilut teillä ♥
  Oli kivaa, erittäinkin ;O)

  ReplyDelete
 4. Mullakin varastossa ainakin kolmea vihreää jäämä-tapettia, mutta tuota nimeä en ole kuullut. Kyselen tutuilta siltis!

  ReplyDelete