Our children's gorillaLastenhuoneiden väliin, yläkertaan, uusi posteri. 
Mun mielestä idealtaan oiva - suuri ja pieni apinan (gorillan) nyrkki. 
Vernerin ja Lotan makuuhuoneiden välissä. 
Unite ! 

(älkää jääkö kiinni tuohon hormiseinän reikään, jota emme vieläkään ole saaneet aikaiseksi tasottaa ja maalata, kaapin takana)

Törmäsin julisteeseen ekoja kertoja jo aikoja sitten, ruotsalaisissa sisustuslehdissä ja lastenhuonekuvissa, blogeissa. Jostain syövereistä se popsahti mieleeni. Julistetta saa täältä.

Ystävänpäivä lähestyy. Oletteko tekemässä murujenne kanssa jotakin erityistä ? Meillä on Lotan tarhan ystävänpäivärieha läheisessä leikkipuistossa. Lupauduin leipomaan sinne. Päästään kivassa seurassa laskemaan mäkeä ellei ole liian kova pakkanen.

Mulla onkin kotipäivä,  Lotta on nuhassa.  Nyt täytyy mennä -koira syö polttopuita ja tytteli huhuilee, koruaskartelemaan. 

Mukavaa perjantaita !

12 comments

 1. Hieno juliste:) Mistä löysit kehykset siihen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikeasta :) :) Kehykset on mustat ja sarja on RIBBA.

   Delete
 2. Hahaa, Lolakin järsii puita aina kun silmä välttää...

  En kyllä spotannut sitä reikää, hyvin piilotettu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun tietokone tökkii tänään - kaikki on niiiiin hidasta... oi, Lolallakin sama tapa :D

   Delete
 3. Onpas kaunista!

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiki ! Aulan toinen pääty on täysin lasten valtakuntaa tällähätää. Oon uumoillu sinne miehelle työtilaa kotiofficea varten.

   Delete
 4. Pikaista paranemista pienelle nuhispotilaalle. Meillä on flunssailtu jo viikko, kukin vuorollaan ja alkaa jo seinät kaatumaan päälle. Sotku on ihan järjetön, kun itsellä jatkuva päänsärky. Ei pysty kumartelemaan ja keräilemään tavaraa lattialta.Uuh. Haaveilen vaan terveydestä ja energiasta laittaa koti kuntoon ja ulkoilla ipanoiden ja koiran kanssa. Aurinkoista viikonloppua taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, paranemisia ! Itse aloin myös aivastella tänään !! Huh, oon onnistunut välttämään nuhat pitkän aikaa - nyt appelsiineja napaan ! :)

   Delete
 5. ja vielä..:
  Oletko ostanut tuon pienen kärpässienilampun Suomesta vai Köpiksestä? Itse ostin kotiin "nukutusvaloksi" ekan Taitoshopista n. viidellä eurolla. Köpiksen Tigerissä ihan samat maksoivat euron kipale! Hamstrasin parit synttäripaketteihin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostin sen muistaakseni Ombrellinosta ja on yövalo. Siinä ei vaan ole just nyt patteria. Lähinnä koriste.

   Delete
 6. Voi että, kun nämä sun kuvat on niin ihania ja koukuttavia aina <3 meidät on kutsuttu ystävänpäiväjuhliin, kivaa! mukavaa ystävänpäivää teille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihanaa, ystävänpäiväjuhlat ! <3 Mun täytyy alkaakin tämän kaffekupillisen jälkeen väsäämään niitä leivonnaisia sinne ystävänpäiväriehaan :)

   Delete