Thursday, February 16, 2012

Varjoteatteria


Russelihan se siellä, tähden sisällä ! Hienot varjot tänään kun aurinko paistaa. Veijarimainen joulukortti on ihana ja vielä esillä, se on Ruusutapetin Nannan lähettämä. Vilppuhan se siinä.

16 comments:

 1. Hauska osuma :)

  Kirsikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä ! Tällä hetkellä on meidän perheen tähti. Vilppu Vilperiini ♥

   Delete
 2. Ihana,ihana aurinko! Ihana, ihana kaakeliuuni,isipiirustus ja kortti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Ruokahuoneen uuni. Ei toiminnassa. Vielä. Mutta minusta hitusen kauniimpi kuin toinen uunimme. Ois niin suberbia saada kunnostettua tämäkin.

   Delete
 3. Niin ihana kun aurinko paistaa oikein sisälle asti (ja paljastaa kaikki pölyt ym. mut ei anneta sen masentaa ;))
  Leppoisaa torstaita sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei anneta. Meillä koko viikko menny harakoille sairastelemisen vuoksi, jotain olen jaksanut siivostella mutta aika pikkusen.

   Delete
 4. Ihanaa kun aurinko paistaa! Juuri olin rätti kädessä ja vimmatusti yritin antaa pölyille huutia! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Juu, meillekin saa tulla rätti kädessä ;) siivoamaan jos haluaa :)

   Delete
 5. Kokeilen taas, jospa onnistuisi minulta kommentoiminen :) tuo uusi kaappisi on iik ihana. Ai työhuoneeseen sitä mietit, yritys pystyyn, täällä odotellaan jo innolla tapettimestarin kauppaa & ideoita! Olisko teillä joku pieni varasto siellä pihalla että saisit oikein kivijalkakaupan pystyyn, siinä puodissa olisi tunnelmaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi jos olisikin mahdollisuus ihan täyspäiväseksi ryhtyä mutta pelkäämpä että mun "pisnes" jää aika pienimuotoiseksi puuhasteluksia. Jotenkin vaan sitä on ideoita ja puhtia, pakahtuu kun ei saa enää omaan kotiinsakaan oikein mahdutettua kaikkea mitä päässä pyörii. Että voisko sitä auttaa jotakuta toista ??? Se ois aika ihana tilanne. Mutta siis eteenpän babystepseillä.

   Delete
 6. Tällaiset kuvat saa toivomaan että itsellä olisi vanha talo (tietysti hirsirungolla), tunnelma on aivan ihana:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tunnelmaa on vaikka jakaa ;) Pahus vaan kun ystäväpiirissä on jo kesäpaikka, joka on nimetty Villa Riesaksi :D Se olisi ollut niin osuva nimi tälle meidän talolle ! :D Hih!

   Villa työleiri ! Semmonen tää on :) kesää odotellessa. Kesätunnelma on vertaansa vailla. Syreenit kukassa ja ovet auki päivät pitkät.

   :) Mutta enpä sitä vaihtaisi poiskaan.

   Delete
 7. Tiedätkö, mutta ihan sua ajattelin, kun klikkailin noita kortteja kotiintilattavaksi ennen joulua :DD Arvaat varmaan miksi, hih. Oli niiiin osuva!

  Puuh, mulla on ollut melkoinen työviikko, joka jatkuu vielä huomenna. Yritän tässä ylimalkaisesti selata blogeja, etten putoa kärryiltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos Nanna siitä, kyllä se osui :)

   Meilä kanssa aivan kaamea viikko takana ! Lapset ja itse oon ollu myös kipeenä ja hullua menoa. Että ... HUH. Ja vkonloppunakaan ei voi oikein mitään puuhata yhdessä kun on sairaspotilaat vielä :(

   Delete
 8. Tämä on parasta taidetta, kun kevätaurinko alkaa tehdä taidettaan. Ja osuva sattumakin vielä;) Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  ReplyDelete