Arki-iloa !

Ulkona näytti sunnuntaina aika lumiselta aamutuimaan !
Silloin en uskonut, että pian on huhtikuu. Mutta kyllä se tästä, vahva epäilys kesästä, kun aurinkokin möllöttää taivaalla vielä neljältä iltapäivällä. Kellojen siirtäminen on toisaalta aika jees,  mutta toisaalta ei. Jotenkin kummallisesti nyt väsyttää. Nukuin aika huonosti. Näin esimerkiksi unta siitä, että Alangon veljekset Ilkka ja Ismo osallistuivat Idols - kisaan, sekä myös Janne Kataja. Laulajana. Jes.

Puuhaa pukkaa silti. Niistä lisää myöhemmin.


11 comments

 1. Rytmi on täälläkin sekaisin! Lapset nukkuivat aamulla onneksi pidempään, mutta ruokakin syötiin vasta puoli kahden aikaan. Mutta tää valo on ihanaa ja aurinko lämmittää! Meillä räystäät tippuu vettä..

  Käy kurkkaamassa pieniä pilkahduksia meiltä http://melukylantalo.blogspot.com/ Uusi kamera sai kuvaamaan, mutta kuinka kauankohan jaksan ;)

  ReplyDelete
 2. Aikamoinen uni :D

  Mä sitten aina ihastelen tuota teidän kaappia! Mutta meille ei mahdu, keittiö on niin kompakti paketi, että ei mahdu...paitsi jos luopuisin yhdestä ihanasta vanhasta pikku pöydästä, mutten luovu!

  ReplyDelete
 3. vähänkös teidän kaappi on houkuttelevan näköinen =)
  Samanmoisia ajatuksia täälläkin...kevätfiiliksissä.

  ReplyDelete
 4. Mulla oli myös ongelmia saada unta viime yönä ja tänään on sit ollu kauhee väsy päällä. Mä en oikeen välitä tästä kellojen siirrosta. Mutta ihanaa kyllä kun on valoisaa, aina vaan pitempään. :)

  Herkullinen kaappi!

  ReplyDelete
 5. Ihana kaappi! Kylässäkin mä katselen kaappeja ( EN availe ovia ), koska se on niin mielenkiintoista :)

  Valoisuus on huippujuttu, mutta kyllä tuota lunta on vielä melkoiset kasat. Kai se sulaa tänäkin vuonna.

  Mä aloin jo pestä talvitakkeja. Jos tulee takatalvi, niin sitten palellaan. Ei haittaa!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 6. Tuo kaappi on kuin karamelli, niin herkkuja värejä ja astioita sieltä löytyy. Ihanaa, minä haluaisin myös tuollaisia herkkuja.. On vaan yritettävä pysyä tylsässä, valkeassa teemassa ja muumimukeissa..... Ettei räjähdä astiatilanne käsiin...

  ReplyDelete
 7. Oh, oikea hyvänmielen kaappi sinulla! Tuollaiset värikkäät rojukaapit on arjen parhautta. :) Itsellä se taitaa olla lasiovinen kangaskaappi. Ihanat jutut saa reilusti näkyä!

  ReplyDelete
 8. Ihana kaappi ja ihania kuvia. Kiitos muuten kaapintuunausvinkeistä. Ihana tuli! Saakos kysyä, mistä tuollaiset väripallovalot on löytynyt, mitkä vilahtelee täällä blogissakin? Aivan ihanat, mutta en ole löytänyt mistään (sellaisia etsiskelen)

  ReplyDelete
 9. Kiitos kaikille yhteen ääneen ! :o)

  Kysymyksiin vastauksia ---- Marika nuo valot on hankittu Gaudete Kidsistä pari vuotta sitten. En muista minkä nimiset. Mutta sitten mulla on toiset samantapaiset, jotka on Paulit eli ...

  http://www.lacasedecousinpaul.com/

  ... ja niitä saa Stockmannilta ainakin :)

  Ihana kuulla, että kaapistasi tuli hieno ja minusta oli apua !

  ReplyDelete
 10. Klikkailin vähän ja nyt lähti valot tilaukseen :) Kiitos taas vinkistä :)

  ReplyDelete