Hyvännäköinen ...





oli se yks Jonna Tervomaan biisi, jota mä lapsena fanitin.
Ja niin myös tämä keittiö ! Ah ja voih !
Oi Oi Oi kun taas virisi halut jyrätä oma keittiö lattiatasolle.

Piipahdin eilen jumpan jälkeen salilla ja siellä selasin Talo ja koti - lehteä, jossa näin ihanan keittiön. Painoin mieleeni  - NIXI keittiö ja Valantin HUVILA malli. Ja sitten heti kuukkeloimaan kotona. Ihana on ! Ja varsinkin tämä mattaharmaa sävy on mun mieleeni.

Kuvat: nixi.fi

Tykkäättekö te ?

27 comments

  1. No tykkään todellakin! Ylimmän kuvan olen monesta lehdestä bongannut ja joka kerta pysähtynyt ihastelemaan. Valantin tyyli muutenkin iskee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miksi mä näin tämän mattaharmaan värisen vasta eilen ?? :P Ehkä siksi etten ole ollut "kiinnostunut" keittiöistä ;P Mutta nyt alan olla.

      Delete
  2. Tämä keittiö oli asuntomessuilla ilmeisesti muutamassakin kohteessa vaaleana ja eri vetimin , mutta en niistä kyllä innostunut. Tämä väri on jotenkin, ah, niin kaunis.

    ReplyDelete
  3. Just sanoin miehelle tos yks pv et muistan muksuna Espoossa kun tulin koulusta pienenä kotiin laitoin usein Jonna Tervomaan Lp-levyn soimaan ja lauloin mukana.Heh:)Halusin kai olla Jonna:)

    Toi väri on ihan mahtava.Ei aina valkoisia kaappeja.
    Valkoiset astiatkin tulee kivasti esille:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semmonen matta vanhavihreä sävykin ois aika hieno tässä keittiössä !

      Delete
  4. No on ihana. <3 Pakko laittaa itselle Pinterestiin talteen. Meillä kun jossain vaiheessa on keittiöremppa edessä. :)Kiitän vinkistä

    ReplyDelete
  5. Mua viehättää kovasti tuo rungon ja laatikoiden tasaisuus. Siis tää näyttää sellaiselta kunnon puusepäntekemältä.
    Mä suunnittelen mielessäni jo uutta keittiöö, ja huvila on yhtenä mun suosikkina. Oikeastaan tää on ainoa tuollainen perinteinen malli, josta pidän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, tästä todellakin tulee mieleen puusepän tekemä keittiö !
      Oletteko te jo löytäneet uuden kodin :) ♥ ?

      Delete
  6. Kyllä! Huvila on ollut suosikki pitkään, tai oikeastaan siitä saakka kun sisko perheineen rakensi ja päätyi Nixi keittiöön. :) Heillä on supermoderni valkoinen keittiö mutta itse pidän juuri tuosta Huvilan vanhanajan hengestä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep ! Ihana on. Nyt rupesi tosiaan ärsyttään yhä enemmän meidän keittiö ... ;P

      Delete
  7. Niin ja meillä ei todellakaan keittiö ole remppalistalla ekana jonossa vaan paljo tärkeämpiä asioita ;o)

    ReplyDelete
  8. Voi ei, nyt alkoi soida toi Jonnan biisi päässä ;) Mä muistan se koko levyn, vitsi että sitä tulikin fanitettua. Keittiökin on ihan jees!

    ReplyDelete
  9. Tykkään keittiön kaapeista. Harmaa on sellanen ikuisuuslemppari. Muuten en tuosta keittiökuvasta tykkää, liian väritöntä =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmäkään muuten tykkää ... ;) Pitäshän se olla hieman värikkäämpi ja iloisempi !

      Delete
  10. Kaappien väristä tykkään, mutta jotenkin muuten vaan en. Mun makuuni "liian" tyylikästä (voiko olla liian tyylikästä...hmmm, voi!) ja väritöntä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Noh, ei aina mene maut yksiin mutta onneks kaikilla on oikeus laittaa oman makunsa mukaan vai mitä :)

      Delete
  11. Moikka!

    Noi kuvat on sieltä viime kesän asuntomessujen Kannustalon kivitalosta, minne en itse päässyt :-( Harmittaa vähän, mut onneksi on kuvat.

    Mä haaveilin myös tuosta keittiöstä, mut meidän oli pakko pistää Ikea-keittiö tänne, kun budjetit meni niin loppuun :-/ Mut ei nyt edes harmita, tykkään tosta Lidingöstä. Tammitasot olisin vaan vielä halunnut betonin värisenä komposiittina, mutta nyt mennään toistaiseksi näillä eväillä.

    Mikä siinä teidän kyökissä harmittaa eniten? Saisko jotain ensiapua pintarempan turvin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hannis, kaikki hirvittää. Maalattuahan sen kai saisi muttei jaksa vaivautua kun tarkoitus on laittaa joskus vaihtoon kokonaan. Laiskottaa sen verran ;)

      Delete
  12. Näin tämän keittiön asuntomessuilla viime kesänä ihan livenä ja tää on ainoa keittiö joka jäi mieleen just noiden ihananväristen kaappien ansiosta!<3 kivaa vaihtelua niiden valkoisten ja mustien kaappien keskellä (joita muuten oli PALJON messuilla)!:)

    ReplyDelete
  13. Muuten ok, mutta harmaa väri ei kuulu Jugend-taloon :)

    t esa P

    ReplyDelete
  14. esa P
    Ai kuinka niin ei kuulu ? :) Onneks mä en ole mitään museoo kuitenkaan rakentamassa , hihi.

    ReplyDelete
  15. Olen samaa mieltä Jonna Tervomaan biisistä. Se on hyvä biisi ja fanitan sitä edelleen. Paras suomalainen biisi ikinä! :D Toiseksi sanoisin, että näiden kommenttien fontti on liian pieni. Ainakin välistystä voisi lisätä, jotta ei tarvitse sivua suurentaa.

    ReplyDelete