Pringlespurkin uusi elämä




Niin helppo DIY , että jokainen semmosen osaa ! 
Tarvitset pieniä tyhjiä Pringles-sipsipurkkeja ja värikkäitä papereita.

Maanantaikappaleen paperisuikaleen taakse laitoin liikaa liimaa, älkää te laittako. Toki voi käyttää vaikka tapettiliisteriä. No, siksi paperi meni hieman ryttyyn. Kuivuessaan ehkä hitusen paranee. Mutta toisen kanssa olin sitten vähän viisaampi, enkä lurottanut niin paljoa erikeeperiä pintaan. Kun olen kannetkin säilyttänyt niin näissä purkeissahan voin säilöä vaikka mitä , klemmareita, pikkurahaa -taivas rajana ! Liima kannattaa tikulla levittää kauttaaltaan paperiin. Ja rätillä pyyhkiä lopuksi pinta tasaiseksi.
Paperina kannattaa käyttää paksumpia lahjapapereita tai vaikka  tapetteja.

Kävin päivälenkillä hakemassa vähäsen värikkäämpiä kynttilöitä. Niitä kun poltetaan meillä ihan läpi vuoden.

Mukavat lauantait kaikille !

26 comments

  1. Ihanassa Apinalandia-blogissakin päällystettiin purkkeja hyvin samanlaisesti jo keskiviikkona, jännä sattuma..:) -Mai

    ReplyDelete
  2. Mai ohops :) Mä en tiedä mistä mulle tuli mieleeni juuri NYT , mut täytyy käydä kurkkaamassa sitä blogia myös ! Kiitos vinkistä !

    ReplyDelete
  3. söpöt purkit. Ja tosiaan kansien kanssa noihin voi laittaa vaikka mitä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isoihin Pringlespurkkeihin kaivataan ideoita MYÖS mitä niihin vois säilöä ? Niitä en oo säilyttänyt edes, koska en oo keksinyt mitä niihin vois laittaa. Voishan ne pätkästä tietty, mut reunoista ei tule nättejä ??

      Delete
  4. Nää on kivat! Tuota samaa mietin just yksi päivä isoista säilyketölkeistä. Yksi vanha peltipurkki meillä onkin jo kynillä, mutta kummasti nuo lapsukaiset aina saa aikaan tappelun yhdestä ja samasta purkista. Molempien huoneisiin siis omat :)
    Pieni maalisivellin on kätsä liisterin levitykseen. Liisteriä on muutenkin mielestäni helpompi käsitellä ja se kuivuu tasaisemmaksi kuin erikeepperi. Yhden kenkälaatikon päällystin erikeeperillä ja siitä tuli kans just tuollainen ruttuinen. Sen jälkeen oon suosinut liisteriä.

    Muksaa lauantai iltaa! Me lähdetään saunaan ja kylpyyn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla ois kyllä iso liisteripurkkikin :) Mutta en jaksanu hakea sitä esille kodinhoitohuoneen jonkun kaapin nurkasta perimmäisestä. Ois pitänyt ! Olet oikeassa, liisterillä tulee paaaljon sievempiä. Kenkälaatikoistakin.

      Delete
  5. Pringleseissä oli talvella kamppis, että sai jonkin purkkiin kiinnitettävän musatoosan, kun lähetti jotain lappuja. Ja meidän 11-v. lähetti. Huoneessa pyöri sitten se Pringles-purkki ihan kokonaisena ja sen päässä se musatoosa. Aika hirvee, kunnes keksin päällystää purkin papruilla. Neitikin tykkäs.

    Mutta siis... Näitähän kaikki keksivät päällekkäin ja ei siinä sen kummempaa! Mutta vinkkinä, että 2-puoleinen teippi on aika hyvä liima tuolla välissä! Ei kupruile! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai musatoosa Pringlespurkissa :D Aika hauskaa ! Meillä Lotta keräsi Paula-vanukkaiden pakkauksia jotta saa pelin. Nyt meillä on 8 pakkausta kerättynä mutta ois pitäny säilyttää kuititkin. No niitähän ei oo :D Voi eih! Yritän lähettää ilman kuitteja kauniin kirjeen kera, katsotaan saadaanko peli ???

      :)

      Kiitti teippivinkistä, mutta emmä tiedä teenkö mä enää tämmösii purkkei enempää :) Hihi. Saa nähdä !

      Delete
  6. Hauska homma, mä tein eilen saman samoista papereista :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvähyvä ! Mut että samat paperit ! Huimaa ! :)

      Delete
  7. Söpöt purkit.Päällystin eteiseen tukevia pahvilaatikoita kankailla joskus syksyllä ja käytin spray-liimaa,Tiimarista muistaakseni.Kauhee katku,joka paikka siinä tahmassa kun se leijaili ympäristöön eikä päällekkäisiä kankaita oikein saanut pysymään mutta kohtuu siistiä jälkeä ja hyvin on pysyny.Voisi toimia paremmin paperin kanssa..Kankaalle en uskaltanu enää erikeeperiä lutrata kun aiempi kokemus on osoittanu et se kovettaa kankaan ja jättää tummia läiskiä kuivuttuaankin.Tää nyt ei taas liittyny mihinkään järkevästi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, tiedän ... liima ja kangas on HUONO yhdistelmä. Mulla yleensä hermo menee siinä yhdistelmässä aika nopeesti :) Ja kankaassa näkyy liimasormenjälkiä :D

      Delete
  8. Täytyykin tehdä tuommoisia! Mulla olisi sopivia papereitakin. Miesväki alkakoon urakalla sipsin syöntiin ( varmasti olen auttamassa siinä hommassa ). Korkeammista purkeista saa hyviä säilytyspurkkeja vaikkapa sukkapuikoille.

    Minäkin poltan kynttilöitä vuoden ympäri. Nyt kauniita limen ja pinkin värisiä ja pääsiäisenä lisäksi keltaisia. Meillä täällä Munkassa on lahjatavarakauppa, joka myy laadukkaita Desicon kynttilöitä. Pistäydyin ostoksille, mutta värivalikoima oli ankea. Kysyin omistajalta, tuleeko keväisempiä värejä. Ei kuulemma, koska " kukaan ei enää tähän aikaan vuodesta kysy kynttilöitä".

    - Kristiina -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukkapuikoille, jos niitä on ! Nimimerkillä mulla on sukkapuikot kyllä jossain todella todella kaappien kätköissä :)

      Delete
  9. Herkullisen värisiä kynttilöitä :) Löysin tänne Koivurinteen blogin kautta ja taitaa vierähtää tovi tätä lukiessa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva ! Joo, menin oikeastaan hakemaan keltaisia mutta en löytänyt läheltä. Pitää myöhemmin sitten noutaa ne keltsit Pääsiäiseksi.

      Delete
  10. On kyllä hyvä idea! Noin löytyy käyttöä myös kivoille lahjapapereille, mitä en ole raaskinut heittää pois.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onks näitä pieniä purkkeja muuten kaupoissa ollenkaan ? En tiedä, me ostetaan aina joskus yks tommonen iso tuubi lapsille vkonlopuksi. Noita pikkusia on tarttunut mukaan jostain futismatsien buffeteista :)

      Delete
    2. Kyllä mä muistelisin, että olisin joskus ainakin nähnyt niitä ihan tavallisessa kaupassa...

      Delete
  11. Hyvä syy herkutella. ;) Kohta ollaankin lähdössä kauppaan, taidanpa tietää mille osastolle jalat vievät. Ihanaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Nami ! Dipit vaan sitten siihen oheen :)
      Terkut sinne !

      Delete
  12. Kivan näköisiä. Noihinhan kävisi ihan säilykepurkitkin- vaan pysyykö metallin pinnassa kuinka paperit kiinni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Luulisi, että askartelukaupoista saa liimaa kuin liimaa :) En tiedä.

      Delete
  13. Heippa! Löysin juuri blogiisi - kivoja pikkupurkkeja olet päällystänyt! :) Itse päällystin joitakin viikkoja sitten korkeampia Pringles-purkkeja tapetilla - ovat täydellisen kokoisia muffinssivuokien säilytykseen!

    Jos kiinnostaa, niin saa käydä kurkkimassa täältä: http://shhhsalaisuus.blogspot.com/2012/02/diy-pringles-purkki-makeover.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Neiti X ! Olipas hienostuneita nuo sinun tekemät purkkisi :) Eleganttia ! Ei onnistuisi minulta :)

      Delete
  14. Pringles-purkit on mahtavia! Niin kestäviäkin! Olen jemmannut niitä myös odottelemaan tuunailua. :)

    ReplyDelete