Bastvikin kartanoaamiainenOon kirjoittanut varmaan sata miljoonaa jopa triljoonaa kertaa siitä,  kuinka paljon rakastan Bastvikin kartanon aamiaista ! Käytiin siellä maaliskuun ekana viikonloppuna. Kartanoaamiainen on runsas, mulla riittää energiaa siitä iltaan saakka. Me ollaan käyty siellä jo silloin, kun Lotta on ollut aivan vauveliini,  auton turvakaukalossa köllinyt vieressämme. Koko poppoomme voimin, meidän yks lempijutuista. Olemme aamiaistaneet myös ystävien kanssa sekä sopineet treffejä paikan päälle. Tosin lapset ovat alkaneet napista "pahasta ruuasta" (en ymmärrä, tarjolla ei ole muroja, ehkä siksi :D) , mutta minkäs teet kun vanhempia on toteltava.

Paikalla on nettisivut, ja sieltä voi lukea lisää historiasta ja katsella kuvia remontista. www.bastvik.fi
Myös itse olen kirjoittanut ja kuvannut paikkaa muutamankin kerran vuosien varrella. Juttuja löytyy tuolta "matkalla" tunnisteesta, sivupalkista hakemalla. Ihana paikka, suosittelen todella lämpimästi. 

Lopuksi vielä muistelukuva ihan kotipihastamme, miehestä tiputtamassa katolta lunta. Päivä oli 4.3.2012 ! 
Hurja määrä lunta.

Nyt vaan kaikki viimesetkin pois,ja vähän äkkiä !

10 comments

 1. Oi wau. Asuttaispa lähempänä ;) Meillä on satanut viime yön vettä -- ja aamulla lehteä hakiessa totisesti hämmästyi, kuinka paljon sade oli sulattanut lunta! Kevään korvalla ollaan jo! Mukavaa viikonloppua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, loputkin pois. Pitäs kyllä jo ojanpientareita haravoida. Näyttävät niin karseilta ; keppii, lehteä, roskia ...

   Delete
 2. Ihania herkkuja:) Meillä on tuossa ihan naapurissa vanha pappila, jossa myös ainakin kesäisin viikonloppu aamuina olisi aamiaiskattaus, mutta ei olla kertaakaan käyty. Kuvittele!

  Mukavaa lauantaita♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Semmosta se on :) Teillä varmaan riittää puuhaa kotosallakin ;) Mekun vaan olla öllötellään siis ei remontoida --- ja syödään lähinnä erinäisissä paikoissa ja lötkytään :D Ihanaa on kyllä tuolla, suosittelen . Matkaa kyllä Helsingistäkin tulee semmoset 20 km suuntaansa kai ... ? Ainakin.

   Delete
 3. Nopeasti katselin, että siellä Bastvikissa näköjään tiputellaan lumia...

  Asutaan tässä fillarimatkan päässä, enkä ole vielä koskaan ehtinyt tuonne. Apua. Mutta vielä ehtii jossain välissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mene ihmeessä Nonna ! :)

   Joo, hieman on erinäköiset talot kuitenkin. Bastvikin väritys on tosi kaunis. Varsinkin katon väri ! :) Hihi. Minä en saanu tummaa kattoa vaikka halusin :( Plyyyh ... noh, ei haittaa kauheesti, siihen ei kuiteskaan kuole :D

   Delete
 4. Tässähän tuli ihan nälkä! Paljon on ollut lunta teilläkin. Meillä on satanut vettä nyt reilun vuorokauden ja loputkin pihalumet sulavat silmissä. Kaikki tulppaaninpiikit ovat jälleen näkyvissä.. samoin koirankikkareet..
  Ihanaa viikonloppua sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koirankikkareet, fyyyiiiiii :D
   Ihme tyyppejä, kun eivät kerää pois ! Nimimerkillä "aina koirankakkapusseja taskuissa".

   Delete