Thursday, April 12, 2012

Lucky Boy Sunday
Tanskalaiset Camilla ja Camilla perustivat Lucky Boy Sundayn vuonna 2007. Hassuja pehmoja, tyynyjä, kaikenlaista persoonallista, upeaa. Juuri sellaisia leluja, joihin meidän Vilppu upottaisi terävät hampaansa ja sitten se ois lelun menoa ...
:)

Olen itse menossa Tanskaan parin viikon kuluttua viettämään pitkää viikonloppua mieheni kanssa. Haistelemaan uusia tuulia ja saamaan inspiraatiota. Ah, liian ihanaa !  Vois kurkkia, saisinko Sad Joe Pillow:n tuotua matkamuistona kotiin.

Tuotteita saa kyllä erinäisistä nettiputiikeistakin.
Pääset Lucky Boy Sundayn seuraan täältä.


All pictures from Lucky Boy Sunday website.

9 comments:

 1. Ihania!

  Vinkkaahan muuten joitakin kivoja sisustuskirjoja, lastenhuoneisiin tai muuten! K niin kuin koti, Paumesit ym. viehättää, mitähän kivoja olisi? Ja näin kirjoittamis/viestintäalan ihmisenä tässä alkaa jo kaipailla lapsihuusholleihin keskittyvää lehteäkin :-)

  Kiitos taas ihanasta aamunaloituksesta!

  - Leena-Kaisa

  ReplyDelete
 2. Paumesit on nousseet ihan mun top kymppiin. K niin kuin Koti on aivan ihana_ihana kirja ! Mullakin on se. Just viikonloppuna katselin sen taas läpi.

  Voisin käydä mun kirjahyllyä läpi, nyt en muista mitä kaikkee kivaa sieltä löytyykään ! Paumesit, kaikki ne lastenhuone ja familypaumesit <3 ainakin <3

  Iso huutava pula lastehuonekirjasta Suomessa ja lehdestä ja kaikesta perhe-elosta, leikkimisestä värikkäästi ja iloisesti ! Semmosta tahtoisin nähdä :)

  ReplyDelete
 3. Jos löydät uusia nimiä, niin mieluusti kuulen!

  Ja ai ihanuus, lastenhuonekirja ja -lehti, siinä ois haavetta!! Itse en juurikaan tykkää Perhe-Kaksplus-ynnämuista. Sen sijaan BoligLiv, ruots FamilyLiving ja sensellaiset on iiihania - ei designia, mut ideoita, värejä, ilmavuutta, luovuutta, kirppistelyä, itetehtyä!

  - LK

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bolig-Liv on ihana ja aivan mahtavaa, että pääsen kohta ostamaan pinkkakaupalla sisustuslehtiä Tanskasta ;)
   Mä en kans kauheesti välitä Kaksplus - lehdestä, joskus on ollu joku hauska kotijuttukin tuossa Perhelehdessä samoin oon ostanut sitä aina kun siinä on Kristan ottamia kuvia tai ja jotain esipuberteettijuttua joista on mukava lukea näin pian 12v. pojan äitinä ... IIIIKS.

   Delete
 4. Hauskoja pehmoja. Eivät aivan minun tyylisiä, mutta omalla tavallaan aivan mahtavia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tervetuloa jos olet uusi lukija :) Kakluunit on ihan parhaat minunkin mielestäni ja niitä on talossa kaksi. Toinen toimii, tämä missä oli munia piilossa, ei toimi. Korjuutetaan sitten jossain vaiheessa sekin käyttöön.

   Delete
 5. Ihanaa kun pääsette yhdessä reissuun. Mies lupasi synttärilahjaksi viedä Köpikseen kun tarpeeks paljon vihjailin :) Molemmat juhlitaan tänä vuonna kolmekymppisiä (jaiks) ja 11 yhteistä vuottakin tulee täyteen. Siinä onkin 70 vuoden edestä hyviä syitä päästä kahdestaan reissuun ;) Kohta täältä meinki kylältä pääsee suorilla lennoilla. Odotan jo kovasti. Onko teillä joku vakkari hotelli missä aina yövytte?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ♥ Ihanaa !

   Ollaan oltu mm. Strandissa, Ansgarissa ja nyt varasin taas sudenkorentohotellista - eli Hotel Guldsmeden:ista. Niitä on kolme Kööpenhaminassa. Googlettamalla löytyy. Ihana ekologinen luomu hotelli. Ois kolmas kerta niissä nyt :) Aamupala on kyllä ollu jokaisessa hyvä mutta sudenkorentohotellissa aivan ihana luomu-aamupala.

   Delete