Monday, April 9, 2012

Toivotamme tervetulleeksi arjen !

Pääsiäinen on ohi. Suklaamunanmetsästys oli jälleen sunnuntaiaamuna. Vernerikin jaksaa innostua siitä yhä ! Kaikki taloon piilottamani suklaamunat löytyivät. Samana iltapäivänä vietimme jo perinteeksi muodostuneen (toinen kerta täällä talossa , siispä vaalittava perinne on syntynyt!) lounaan siskoni perheen kanssa. Kuvassa on kummipoikani Papu, eli Manu.

Nyt on perheenjäsenet koossa ja terveinä. Huomenna alkaa arki. Saan pyöräni huollosta ja avaan työmatkapyöräilykauteni.

 Ilta aurinkokin antaa parastaan! Niin ihanaa. Voi viipyä ulkona myöhempään.

Nyt tulevalla viikolla  
en ehkä ennätä tänne yhtä useasti, kuin tällä viikolla tein.

Sillä ... Pihahommat, niitä piisaa. Krookukset ja tulppaanit punkevat jo ylös maasta. 
Ulkoruukkuni huutavat täytteeksi narsisseja kuivuneiden kanervien sijaan. Asialle on tehtävä jotakin !

Ja sitten on ... töitä ja töitä ...  ja harrastuksia ... niitä kaikkia arjen ajan syöjiä. Meillä kaikilla.


Mukavaa uutta viikkoa TEILLE kaikille ! 

12 comments:

 1. Kymmeniä tulppaanin piikkejä minäkin ihailin vielä reilu viikko sitten, kunnes päälle tömähti taivaalta vuorokaudessa lähes puoli metriä lunta. Tää on toivotonta!Järisyttävin takatalvi minun elinaikanani. Narsissit paleltuvat ulkona ja kuihtuvat nopeasti sisällä. Onneksi tälle viikolle on luvattu jo vähän lämpimämpiäkin päiviä. Nautitaan arjesta juu..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi oi, musta tuntuu, että meillä nämä kyllä selviää. Katsotaan :) Onneks en sitten ole vielä hankkinut narsisseja , eikös se nyt luvannut lämmintä ilmaa tänne Suomen kolkkaankin :) ?

   Delete
 2. Meillä ei pilkistele kukkaset vielä mistään kukkapenkistä, päällä on puolen metrin verran lunta.
  Ostin tänään kuitenkin kevättä ;) Helmihyasinttejä rapun eteen purkkiin, juurikin niiden kulahtaneiden kanervien tilalle :)
  Voimia ja aurinkoa arkeen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon levitellyt jäljellä olevista kinoksista lumet pitkin pihaa niin sulaa nopeemmin ;) ja kaupanpäälle saa treeniä ! Kiitos samoin ! :o)

   Delete
 3. Meillä on vielä yllin kyllin lunta takapihalla, voi kurja :( Ei tietoakaan tulppaaneista sun muista. Kiitos taannoisen takatalven, kun lunta tuppasi kerralla vajaat puoli metriä. Odotan kyllä intopiukkana lähtevätkö istuttamani kukkasipulit kasvamaan!! Vai ovatko myyrät syöneet ne suihinsa.
  Sitäkin odotan, että lumet sulaisivat takapihan patiolta ja saisi kannettua ulkopöydän ja penkit sinne. Ja pääsis hörppimään aamupäivän kahveja pihalle ja vois antaa lasten mellastaa pihalla omia aikojaan... :D
  Hyvää arjen alkua sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Innokkaasti odottelen mäkin mitä lumen alta nousee ! :O) Joo, lehdestä saatiin lukea, että siellä suunnalla lunta tuli oikeen olan takaa ;D Voi jee, noh toiv. ei enää ! Kukapa sitä tahtois.

   Delete
 4. Hauskaa ja energistä viikkoa sinullekin! Oletteko maalanneet kuvassa näkyvät rappuset itse vai ovatko vanhempaa vuosikertaa? Jos itse niin muistatko mikä maali ja oletko ollut tyytyväinen? Kiitollisena tiedonmurusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin vaan :)

   Ei olla maalattu itse. Tykkään sävystä. Ja maali on kestävää, veikkaus - Permo.
   Ainoastaan joskus pohdin että maalaisko tuon panelin kermanvalkoiseksi tulis valoisampi. Mutta ei ehkä vielä, en tiedä milloinkaan. Joskus kun päivitetään taloa ;D

   Delete
 5. Meillä teinit etsivät innolla munia. Yllättävän vaikea oli munajahti tänä vuonna. Kana keksi hyvät jemmat:)

  Mä laitoin muutamia narsisseja parvekkeelle viikko sitten. Lisäksi pesin parvekkeen lattian. Likaa ja nokea tunkee joka raosta, joskin parvekelasit jonkun verran suojaavat. Ikkunanpesuun en vielä ryhdy, koska on niin paljon pölyä ilmassa ja varmaan sateitakin tulossa.

  Kiva, että pääset fillaroimaan.

  Mukavaa arkea toivotellen Kristiina

  ReplyDelete
 6. Mukavaa viikkoa töiden ja puutarhan parissa. Meillä ei ole toivoakaan että pääsee pihahommiin, tänäänkin satoi vaan lisää lunta, eikä nyt kuitenkaan olla kuin n. 100km Helsingistä ylemmäs.

  ReplyDelete
 7. Mukavaa työviikkoa! Meillä on tämä viikko talvilomaa. Mies pitää aina lomansa näin pääsiäisen aikaan, niin saadaan mukavasti pari ylimääräistä lomapäivää arkipyhistä. Täällä meillä on muuten vielä kamalasti lunta! Jalkakäytävät jo kyllä onneksi sulat, niin lapset pääsivät tänään vähän pyöräilemään. Täydessä toppavarustuksessa tosin ;) Kauhulla oikein odotan mitä lumen alta paljastuu. Uusi talo ja vielä laittamaton piha ei voi tietää muuta kuin kamalat kasat hiekkaa ja multaa eteiseen :D Helmililjat kyllä jemmasin terassin alle, josko ne saisi ensi kevääksi kukkimaan. Pieniä pihahommia siis täälläkin tiedossa.

  ReplyDelete
 8. Nyt on ihan pakko kommentoida tuosta vanhasta kaakeli uunista ja ihanista portaista. Niin mahtvia! juuri tuollaiset haluaisin, jo joskus saan oman vanhat taloni!

  Mukavaa arjen aloitusta teidän perheelle!

  ReplyDelete