Tuesday, May 1, 2012

Kööpenhaminan kuviaMy Copenhagen 
Ei kyllä riitä kolme päivää mulle ikinä.
Aika loppui taas kesken. KÄÄK !

Muutama ihana paikka, jonne suunnittelin meneväni, ei vaan sopinut aikatauluun. Jää jotain ensi kertaan.

Pyöräiltiin, hengailtiin, syötiin hyvin, juotiin viiniä, nukuttiin katkeamattomat yöunet kahtena yönä. Löydettiin paljon uusia kulmia, terasseja ja paikkoja. Pyöräiltiin Valbyyn saakka samalla reissulla, kun piipahdettiin "iloisesti" Carlsbergilla.

Ja jotain kivaa löytyi mukaankin. Jeee.


11 comments:

 1. Kivoja kuvia<3 välittävät hyvin Köpiksen letkeän menon. Ihanaa, että pyöräilitte se on nimittäin NIIN tanskalaista oluen ja sisustusliikkeiden ohella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kätevin tapa liikkua ja kun me asuttiin nyt kauempana keskustasta, sitä se todellakin oli. Kävellenkin ois toki päässyt --mutta kuinkas korkojen kanssa - huomasin, kun käveltiin asemalta hotelliin, että ei enää. Pyörä alle ja heti ;D

   Delete
 2. Varmasti ihana matka!
  Toivottavasti minäkin löydän itseni mahdollisimman pian tuolta... Helsinki tuntuu ankealta ja harmaalta paikalta Köpiksen(kin) rinnalla. Sellainen fiilis mulla väistämättä on.

  Mukavaa toukokuuta!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mun mielestä Helsinki ei ole yhtään ankea :)
   Kesää kohti aukeaa kukkaan !

   Delete
 3. Matkakuume sen kun kasvaa, ihania kuvia! Lähdetään miehen kanssa kaksin kesäkuun alussa. En malttaisi enää odottaa :) Missä Guldsmedenissä olitte? Varattiin meille Axelista huone. Mitä kivaa löysit kotiin tuomisiksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon ollu kaikissa kolmessa mutta nyt oltiin Bertramissa , joka tulee kauemmas Vesterbrohon. Ehdottomasti kannattaa satsata Guldsmedenin runsaaseen luomuaamupalabrunssiin !

   Delete
 4. Listaapas parhaat putiikki- ja pyöräilykadut ja -reitit. Ensi kerralla mekin aiomme uskaltautua ydinkeskustan ulkopuolelle.Aika on kuitenkin rajallista, joten olisi ihanaa, jos olisi joku suuntaa-antava reittiehdotus. Muuten eksyn kuitenkin johonkin varikkoalueelle...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No emmä oikein tiedä, siis kartta käteen ja menoksi :)

   Mä voin tehdä jonkun erillisen puoti & osoite, ruokapaikka postauksen vaikka :) Oisko se jees ? Mulla tosin on just tää mun oma makuni semmonen, että mitkä muille saattaa olla "ei mitään" on mulle ♥

   :) Mutta tehdään tehdään ! :)

   Delete
  2. Puoti + osoite ja ruokapaikka postaus, jeee!!! :)
   Loving white Hannilta sain vinkkiä kivoista paikoista, lisätään sitten sun suosikit samaan listaan ;) Pitää vielä ennen reissua tulostaa kartta ja merkkailla paikat valmiiksi. Sitten vaan suunnistamaan :)
   Osuko muuten teidän matkaan sunnuntai päivä? Mietin vaan, että onkohan siellä silloin mitään putiikkeja auki tai jotain antiikkitoreja? Vai pyöräilläänkö vaan ja ihaillaan maisemia..

   Delete
  3. Kannattaa ottaa isompi Köpiksen kartta kun joku netin ihan pieni.
   Ei oltu sunnuntaina oikeastaan enää missään missä ois pitänyt paikkojen olla auki; palautettiin fillarit, käveltiin, mentiin kentälle . Kastrupin lentokenttä on muuten aivan ykkös shoppis paikka kans, kannattaa pistää sivuun rahaa vähän paluumatkaa varten ja varata aikaa kentälle ! Ihana kenttä !!

   Delete
 5. http://www.niinanunelmia.blogspot.com/search/label/Matkalla

  Täältä osiosta löytyypi sitten mun muista Tanskan keikoista postauksia jos jaksaa kahlailla muutaman sivun taaksepäin :) :)

  ReplyDelete