Moshimonsters !Saimme kaivaa Nintendo - DS käsikonsolin naftaliinista.
 Verneri pelaa nykyisin vain X-Boxilla, sekä iPod touchillaan. Nintendo-DS on ollut jo parisen vuotta kaapin perukoilla.
Meillä on näitä laitteita ja vempeleitä enemmän kuin minä mistään mitään ymmärrän, enkä haluakaan. X-Boxia meillä käytetään kyllä myös dvd-leffojen katselemiseen, myös minä !

No juu, rupesinkin tuossa eräänä päivänä miettimään, että on kai niitä kaikenmaailman lemmikkipelejä Nintendolle. Semmoisia, mitä Lottakin tykkäisi pelailla. Ja kyllähän Lottaa kiinnostaa kaikki suloiset otukset, kuten nämä Moshimonsterit.

Moshimonsters on virtuaalinen lemmikki, jonka voi adoptoida netissä. Puuhasivut löytyvät täältä !
Ds-peli on englanniksi (suurin osa niistä on),  joten isoveli sai jonkun verran auttaa futistreenien jälkeen. Mutta hienosti Lottakin Moshimonstereita liikuttaa,  ja kerää erilaisia tavaroita näille ihme öttiäisille. Maailmalla tämä on kai jonkinlainen hitti, Suomessa kai ei vielä ? Ikäsuositus tuossa pelissä on 3.

Nämä kaikki kuuluu semmoisiin juttuihin, mihin lapset on ihan hulluna,  mutta aina kaikki äidit ei. Joskus täytyy joustaa ...


Pehmo otus on nimeltänsä LUVLI
Mukavaa torstaita, ja tänään illalla sitten arvotaan !

12 comments

 1. Meillä kuopus 13 v. pelaa X-boxilla lähinnä lätkää ja futista. Huomasinkin, että Anttilan ennakkomyynnissä on NHL-13. Ilmeisesti poika sijoittaa rahojaan siihen. Lisäksi hän tykkää pelata Guitarheroa. Esikoinen ei pelaa ko. pelejä koskaan eikä muutenkaan ole niin innokas pelaamaan. Paitsi... Applella on joku sanajahtipeli, jota pojat ja isänsä pelaavat ihan innolla. Ottavat skaboja. Muutenkin Applet ovat kädessä koko ajan. Pitää olla yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä kans X-box on vaan oikeastaan Fifa12 mikä siellä pyörii + siihen on ostettu jokin lisälaite jonka kera voi pelata online ja haastaa muita + ostaa kaikkea lisäextraa siihen fifaan. NHL , korispeli, skate ja jotain muita ... TIntti yms pelejä on. Kesäksi me otettiin X-box ohjaimet telakalle :) Viime kesänä myös, ja toimii ! Eli käy enemmän uimassa ja pelailemassa ulkona kavereiden kanssa :)

   Delete
 2. Meillä ei tytöt onneksi ole kauhean innostuneita nettipeleistä. Eikä meillä ole mitään laitteitakaan. Esikko joskus hyvin harvoin pelaa pikku kakkosen sivuilla. Muuten kyllä pelailevat kaikenlaisia lautapelejä sun muita. Nykyään ne vaan leikkivät prinsessaa tai pyöräilevät ulkona. Muuta ne ei tekiskään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä ne vielä ehtii ;) Ihanat tyttöset :)

   Delete
 3. Rupes muuten naurattaan jumppamatkalla että ihan kun sillä ois jotain merkitystä Lotalle vaikka tekstiä ois suomeksikin :) Kun eihän sitäkään osaa tietenkään vielä lukea :) Isoveli osaa onneks jo englantia jonkun verran ;)

  ReplyDelete
 4. Meillä pojat on ihan hulluna Angry Birds peliin..Mulla ja J:llä akut vähä välii loppu puhelimissa kun pojat haluaa pelaa.
  Meillä on vanha pleikkari joskus ovat pelanneet iskän kans jotain Salama McQueen peliä.Jos vaikka joulupukilta sais pojat jouluna jonkun uuden pelivehkeen.
  Mä vaan enemmän tykkään et pelataan yhdessä perheen kanssa muistipelejä ja lautapelejä ym.Meillä yleensä joka ilta pelataan poikien kanssa.Nyt tietty vähemmän kun ollaan ulkosalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän tunteen ! Mutta joo, yritäs sitten ehdottaa lautapeliä meidän tulevalle kutosluokkalaiselle ;)

   Delete
 5. Joo ei tuu onnistuu;)Ne pelit on vaan niin pop.
  Mun kommentti hävis johki kun kommentoin edelliseen????

  ReplyDelete
 6. Meillä DSi't ja WII't pölyttyvät hyllyllä, tyttöjä (7 ja 10 v.) ei kiinnosta. Enemmän innostuvat lautapeleistä. Mutta... Nettipeleistä meilläkin tykätään Moshimonsters-pelistä! Ja Disneyn keijupelistä (pixiehollow.com). Kaikista suosituin on silti taitanut olla Poptropica (poptropica.com) jonka pelaamiseen kyllä tarvitaan jonkun verran lukutaitoa englanniksi. Tai hetkinen, ehkä ei sittenkään, sillä nuorempi pelasi peliä viisivuotiaanakin ihan sujuvasti näppituntumalla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tytöt ei näkemäni ja kuulemani mukaan koukutu pelaamiseen niin kuin pojat. Tytöt tekee enemmänkin just noita moshimonsterit ja mitä lie topmodel sivuja netissä. Ja heppatallihommia, niitä semmosia pelejä joissa voi hoitaa jotain lemmikkiä virtuaalisesti.

   Pojat sitte niin kun meilläkin aina tätä futis - lätkäpeliä. Autopelit ei oo meillä ollu ikinä suosittuja. fifa - x-box (saa muihinkin) on se suosituin ja aina pitää heti saada uusin versio.

   Samoin Verkulla on netissä joku futisjengi, Goal joku jota käy päivittäin tsekkaamassa ja haastamassa muita jengejä peleihin. Se on vähän niin kun virtuaalinen lemmikki oon ymmärtänyt. Koska ajallisesti se goalin tekeminen netissä ei vie kun muutama minuutin.

   Delete
 7. Olen lueskellu blogiasi jonkin aikaa. Nyt uskaltaudun kommentoimaan. Alempi kuva sisaruksista tuolilla istumassa on mielestäni todella ihana. Kuvassa on tosi rento ja välittävä tunnelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mukavaa kun uskaltauduit kommentoimaan nyt :) Kiitos kaunis sanoistasi :)

   Delete