Weekend flower power !

 

*
**


Tapetit ja kuvat : Colefax & Fowler
* Tapetti Peony place Nina Cambell / Osborne & Little.
** Tapetti Lily of the walley / Cole & Son.

Käykää kurkkimassa, saa eri väreissä. Jos tuntuu, että mun kuviini valitsemani vahvat värit on liikaa.

13 comments

 1. Tuo musta punaisin kukin on ihana ♥ Mietittiin vessaan Sandersonin Sweet Bay mustaa tapettia valkoisin kukin, mutta päädyttiin kuitenkin vanhan roosaan Sandbergin tapettiin ja mustalla peilillä saatiin siihen vähän ryhtiä. Siskon miehen mukaan meillä on ällön romanttinen vessa ;) kun kattolamppukin on vaaleanpunainen vanha art deco.

  ReplyDelete
 2. Niin kaunista! Ah! ♥ Ja kiitos vielä kun kävit shoppailemassa!! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Ostin pienen ihanan pussukkasi Vernerin opelle lahjaksi :) Kivempi kuin ruusu tai omena ;) Hih ! Ihanaa kevättä !!!

   Delete
 3. Kiva postaus:)Ollaan just äidin kanssa etsimässä tapetteja vanhempien uuteen kotiin.Niit on niin monta ihanaa et tulee valinnanvaikeus.Äiti tietty päättää..mä olen vaan makutuomarina:)Omat seinät on jo täys.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omat seinät on täys :( Niinpä! Tekisi mieli vaihtaa alakerran jugentit joihinkin ihanan heleisiin suurikuvioisiin kukkasiin. Mutta empä taida jaksaa :o) On tässä elämässä muutakin pyöritettävää ja muitakin remontin kohteita :D :D tulossa.

   Delete
 4. Kakkos- ja seiskakuvan tummapohjaiset jysähtivät niin täysillä että jompaakumpaa on pakko saada johonkin! Ihanat!

  ReplyDelete
 5. Aivan ihastuttavia! Haaveilen meidän makkariin mustapohjaista tapettia :) Tossa oli monta selaista ihanaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toin esille vaihtoehtoja mustapohjaisille tapeteille :) ♥

   Boråstapetilla on se yksi sireenitapetti kokoelmassa Falsterbo: http://www.wallstore.se/borastapeter/falsterbo-c-271-1.aspx

   Delete
 6. Replies
  1. Näin on :) !! Mustapohjainen tapetti vaatii mun mielestä kyllä vaalean lattian ja isot ikkunat tai korkean huoneen, että pääsee edukseen.

   Delete
 7. Hei, seitsemännessä kuvassa on ihana turkoosi tapetti, jossa on keltaisia kukkia. En löytänyt sitä mistään tuolta sivulta, enkä siis tapetin nimeä. Osaatko auttaa, mikä mallin nimi on? Kuka myy niitä täällä Suomessa? Ihan mielettömän ihana! Kiitos!

  ReplyDelete