Friday, June 1, 2012

Ihaninta on ...että pihassa on valkoisia ja violetteja sireenejä. Ja varsinkin, kun pystyn melkein keittiön ikkunasta kurottamalla koskettamaan niitä !

Nyt sataa vettä ja on kurja sää. Nämä kuvat eivät ole tältä päivältä. Harmi, kun lakkiaisviikonlopuksi piti tulla tälläinen ilma ! Voin kuvitella pettyneiden äitien stressin, kun puutarhajuhlat menevät mönkään.


Mulla ois jääkaapissa raparperia. Pitäisköhän leipoa ?

12 comments:

 1. Ehdottomasti leipoa tai tehdä raparperimehua nam!!! viikonloppua Rakkaille!!!! :) Terkuin Turku kummit!!!! <3 <3 <3

  ReplyDelete
 2. Mulla on liloja syreenejä pihassa ja valkoisia muualta poimittuja maljakossa :) Ja mansikka-raparperipiirakka tuli just uunista...

  ReplyDelete
 3. Meillä on keittiön pöydällä syreenejä, huumaava tuoksu, harmi vaan että kestävät maljakossa niin hetken.
  Raparperit hain tänään kasvimaalta ja leivon vielä tänään raparperipiirakan huomisia vanhimman poikamme valmistujaisia varten :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on raparperipiirakka nyt uunissa :)

  ReplyDelete
 5. Mitä ihmettä kukkiiko siellä jo syreeni? Ei täällä pohjanmaalla läheskään vielä, mutta toivottavasti pian. Ehdottomasti kesän suosikki kukka ja tuoksu :)!

  ReplyDelete
 6. No on ihanaa <3 Kunpa meilläkin ois syreenejä! Ja ihania on myös noi lippuviirit sun muut värikkäät tuossa ikkunassa :)

  ReplyDelete
 7. Sireenit ovat niin kauniita!

  Jos on raparperia, niin ehdottomasti pitää leipoa! Meillä ei ollut, mutta leivoin puolukkapiirasta paremman puutteessa. Mutta hyvää oli sekin!! Pohjaan tuli vehnäjauhojen lisäksi grahamjauhoja ja leseitä.

  Meitä ei ole kutsuttu lakkiaisiin. Poika sen sijaan on saanut kutsun kolmen uuden valkolakin juhliin :) Kivaa! Toivottavasti huominen ei olisi pelkkää vesisadetta.

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 8. Leivo leivo leivo! Kiva näkymä tuo sinun ikkunakuvasi, lippuineen, syreeneineen kaikkineen. Tuleeko tuoksu ihanasti sisälle? Meillä on vielä pienet syreenin alut, mutta katsoin yks päivä, että oli jo nuppuja, ihanaa!

  Sadeterveisiä, mutta mukavaa viikonloppua kuitenkin!

  ReplyDelete
 9. Sireenit on ihan parhaita, niiden tuoksu jotenkin kuuluu kesään. Ja raparperi: nam!:) Sulla on muuten tosi kiva blogi ja ihanan tunnelmallisia kuvia.

  T. Kristiiina http://kristiinalla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 10. Amei as bandirolas,vou fazer.Bjs

  ReplyDelete
 11. Iiiiiihanat kesäkuvat! Ihan tunnen syreenin tuoksun. Meillä päin kukkii yhtä aikaa syreenit, omenapuut, kirsikkapuut ja tuomet. Iltaisin tuoksu on huumaava. Mun raparperit on liian pikkaraisia vielä, mutta viikon päästä..

  ReplyDelete
 12. Iihanat näkymet teillä ikkuansta, tuollaisesta haaveilen! Meillä kun saa tuijotella ikkuansta vain naapuritaloja. Tontille istutettu nyt 6 sireenipensasta, muutama liila ja valkoisia. Voi kun ne kasvaisivat tooosi nopeasti! :) Mullakin odottelee raparperit jääkaapissa, tänään ajattelin ainakin kiisseliä, mutta piirakkakin täytyy kyllä vielä tehdä myöhemmin loman kunniaksi :)

  ReplyDelete