Jeah mama!

Vaikka lorvittiinkin tänään Kumpulan maauimalassa, saatiin verhotanko seinään sekä ompelin Lotalle huomisille synttärijuhlille mekon! Mekko on Mekkotehdas - kirjasta, Elina. Ja kangas on Eurokankaasta , Liberty of London. Mekon ompelin parissa tunnissa. Oikaisin, mulla oli valmista vinokanttinauhaa. Itsetehty, jostakin ihanaisesta kukkakankaasta, pikkuruudullisesta tms. ois tietenkin ollut miljuunasatakertaa nätimpi.

Pitää siis tehdä toinen mekko ...

Mekosta tuli suloinen. Lotan päällä söpö. Tuossa kuvassa se on vinossa. Onnistuin kuitenkin tekemään sen täysin oikein. Luultavasti. Eli oikeasti,  se ei ole vino ;) :)

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA !


20 comments

 1. Ihana mekko! Mä lupasin myös itselleni tekaista mun tytöille mekot lomareissulle, vajaa viikko enään aikaa. Kankaat onneksi on jo valmiina ja mekkotehdas-kirja hyllyssä, puoliksi valmis siis! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huihai, mulla siis kesti ja kesti ja kesti ... ;) Ja aikaa meni sitten joku pari tuntia kun alotti.

   Delete
 2. Hyvä Niina! Kaunis mekko. Ihana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeeee kyllä se tästä :) Ootko jo ommellu Nova kaiken kirjasta :) ;)

   Delete
 3. Tulipa nätti ♥ Munkin pitäisi yrittää kokeilla mekkoa :)

  Tosin olen mäkin eilen ja tänään ommellut yhteensä 2 peittoa, hyvä mä! Iski hirvee inspis! Kun J & isot tytöt ovat mummilassa, saan mäkin jotain aikaseksi. Peittojahan en ole tehnyt aikoihin!

  Mä en oo huomannut Eurokankaassa noita Libertyn kankaita, täytyis käydä katsomassa. Mukavaa viikonloppua, ehdittekö poikkeemaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään meillä olikin mies duunissa, Verneri vielä purjehdusreissussa ja Lotta meni tarhakaverilleen tuohon lähelle. Joten sain aikaa :) :0)

   Ei valitettavasti ehditä, pitikin viestittää. Lähdetään ajelemaan sitten suoraan Manun juhlista eteenpäin Ristiinaan , ystävät on pyytäneet sinne kyläilemään ja jäädään yöksi. Pitää ehtiä vielä uimaan ja nauttimaan auringosta :) ! Tullaan kyllä tässä joku kerta :)

   Delete
 4. Sustahan tuli ahkera :) Tuo mekko on söpö ja aivan Lotan näköinen!
  Teille menee hyvin tuo verhotanko ikkunan yli. Meillä on joko lyhyet tangot tai liian isot ikkunat. Siksi olkkariin laitettiinkin kaksi tankoa (eripuolille isoa ikkunaa + ovi, molemmille verhoille oma)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, pakon edessä ;)

   Niin, tanko on just hyvä tuohon :)

   Delete
 5. Eihän yhden päivän aikana tarvitse enempää tehdäkään!

  Niin suloinen mekko!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Kristiina, aina kannustamassa minua :)

   Delete
 6. Voi miten söpön mekon teit:)
  Osaisinkohan mä ja...jos vaikka äidin avustuksella.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Mun kämmi, miehen profiililla kommentoin ja sit poistin...mutta siis hieno mekko! Tykkään Libertyn kankaista, meillä on yhdellä tytöllä mun ompelema hame tosta samasta.

  Terkuin Hanni lovingwhitestä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terkkuja Hanni ! Jes, kangas on aika ihana :)

   Delete
 9. Voi, tuo taulu missä tuo pinkki kalenteri tai jotain,
  aivan ihana, nuo värit hiplaa silmää kyllä niin kivalla tavalla! :)

  Mulla se ihana Mekkotehdas opus tuola hyllyssä odottaa(ikävä kyllä kirjaston omaisuutta) että mä saisin tekastua ees yhen mekkosen tyttöselle!On se vaan söpönen kirja.Ja on se mun tyttökin kyllä!

  Ihania kesäpäiviä, nytkö se lämmin suvi sitten viimein saatiin, vai onko sieläkin päin Suomen maata ollu ihan hirmu lämmin,siis painostavan tukalan lämmin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Joo, pinkki-valk. taulu, se on semmonen kertotaulu juliste :)

   On ollu kuumaa, vaikkakin on kans satanut. Mutta aika huono kesäloma ollu kelien puolesta :/ :S Verrattuna viime vuoden hellekesään.

   Kiitti kommentistasi Ryppymekko :) :)

   ps. sekoilin ... tsorry !!

   Delete