Wednesday, August 22, 2012


H&M home lastentekstiilit


On yllättävän hupaisia ja olen niitä bongaillutkin blogeista ja lehdistä. Nyt tilasin meillekin karhupyyhkeitä ja yhdet lakanat. Katsotaan, millaset on livenä. Kokemuksia kenelläkään ?


12 comments:

 1. Minunkin piti tilata karhulakanat turkoosina, mutta olivat loppuneet. Höh. Toivottavasti niitä tulee lisää. Sais vaikka pojalle joululahjaksi.Pyyhkeet haluan myös...tai siis LAPSET haluaa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkoosi olisi ollutkin kivempi väri mutta eipä ollut :(

   Delete
 2. Meillä on pyyhkeet ja lakanat. Tykätään kovasti. :)

  ReplyDelete
 3. Mä tilasin vain vauvapuolelta pellavalakanat, jotka vaikuttavat kyllä ihan päteviltä. Meillä on ennestään tuolta kotimallistosta parit pellavalakanat ja tykkään niistä tosi kovasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei oo niitä pellavalaksuja. Mä tykkään kuvioista - lakanoissakin :D

   Delete
 4. Mä olen mallistoa myös ihaillut, mutta en ole tilannut/ostanut vielä mitään. Lapsilla on tosin yllinkyllin liinavaatetta, että sen puolen saatan jättää väliin.

  Pienemmälle tilasin joku aika sitten Saksasta ihanan kamalan Tuomas Veturi -lakanasetin ja sitä tilatessa päätin laittaa pisteen liinavaateshoppailulle, heh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kans luulen, että nämä lakanat tulee vieraskäyttöön. Tuskin Vernerille kelpaa ... :/ Mutta kun poikia ja nykyisin myös pieniä tyttöjä tulee yökylään, on hauska pedata ihanat sängyt ♥
   Pyyhkeet meillä on aina aika kamalia joten niitä tarvitaan aina.

   :) Joskus tulee tehtyä virheostoksia sitten kai ... ? Aina ei netissä oleva kuva vastaa tositilannetta. Siksi mäkin täällä jännään, onko noi nyt sitten millasia.

   Delete
 5. Tosi kivoja raikkaita värejä lastenhuoneeseen. Ja hyvä syy olla petaamatta päiväpeittoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kyllä, mä itseasiassa tykkään "sotkuisista pedeistä" ;) !

   Delete
 6. Mä tilasin meille ihan omaksi turkoosit karhulakanat ja vaikuttavat matskultaan ihan hyviltä. Mutta vähän miinusta siitä, että värit tuntuu olevan vähän heikompaa laatua, kun tyynyliinoihin tuli molempiin pienet vaaleat laikut pesussa. Tummiin kohtiin siis. Mutta se on aika yleistä nykyään puuvillan kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höh, värit :[ No mutta hyvä tietää , että on kuitenkin ihan ok laatua.

   Delete