NoaNoa miniature kuvia


Inspiroidun näistä kuvista ! Mulla on pieni miniaturen kuvasto leikekansiossani, jossa on tämä sirkus / tivoliteema. Ilokseni löysin netistä samoja kuvia teille näytettäväksi ! Taitaa olla muitakin tässä. 

Mukavaa maanantaita jengille !

Photos / kuvat:  via NoaNoa pinterest.

11 comments

 1. Mulla on myös jemmassa tuo esite. Ihanat vaatteet ja kuvat! Ootko muuten käynyt Yrjönkadun NoaNoassa? Siellä oli pitkät rekit mallikappaleita lapsille ja naisille -50%. Naisten koko -m- ei ole mun, mutta lasten mallikappalekoko -116- menee Matildalle. Ihania löytöjä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hanni, oishan vaikka mitä ihanaa mutta ihan totta, en tiedä millä rahalla ihmiset ostelee kun ei mulla oo aina varaa ostella Nooiksessa yms. :( Nyt ainakin menee rahaa ihan muihin tarkotuksiin. Parasta on etten mene edes siihen suuntaan ainakaan vielä, ehkä lähempänä Joulua. Pikkujouluasun hommaan aina jonkun ihanan Nooiksesta tai Odd Mollyn :)

   Delete
 2. Ihanat kuvat! Samaa tunnelmaa kuin Kristan kuvissa <3 Jospa Noanoalta löytyisi ihanuus neidille kumminsa talvihäihin. Tuollaista vanhaa mailaa olen pari kertaa spr:n kontissa ihastellut...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vinkiks mailoja oli myös Kaivarin Kanuunassa tosin hintakin oli sit kova ;)

   Delete
 3. onko kukaan "pelkkien" poika-lapsien äiti huomannut miten poikarasistisia lähes kaikkien vaatteiden tekijöiden kuvat ja mallistot ovat. Jos tytöille on kolme sivua joulukatalogissa ihguja mekkoja, on pojille on pari hassua sliparia tai ei ns. juhavaatetta. Että pännii! sama mihin tahansa vaatekauppaan menet, notkuu hyllyt mekkoja ja pojille pari rivillistä vaatteita. Onneksi löytyy poikkeuksia (lindex) minkä vaatteita olen käyttänyt ja hinta/laatusuhde ollut meillä parempi kuin hyvä. Se myös, että äidit opettavat vauvasta pitäen, että punainen kuuluu tytöille ja sininen pojille saa karvani nousemaan pystyy. Paras oli kun ostin pojille lindexin violetit college-housut, väitti myyjä, niiden olevan tyttöjen mallia. Jankutti vielä kassalla, vieden poika-puolelle ja esitellen tylsiä sini-musta-arsenaalia. Mikä niistä housuista teki tyttömallin, ei ollut kukkia tai pitsejä ainoastaan pyöreät taskut! ja pojat voivat totta vie niitä käyttää. Sori moinen purkaus, mutta miten tuosta pääsisi eroon?
  lillis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän, mullakin oli pelkkä poikavekara 8v. ennen kuin tyttö syntyi. Pojille on jotain poikkeuksia mutta I know what You feel nimimerkillä aina tummansiniset sukkikset ja Puuhapetepaita ... :( :S Täytyy kaivella poikajuttuja tässä seuraavaan blogipostaukseen :) :)

   Delete
 4. Värimaailma noissa on upea!

  Pakko kommentoida edelliselle, että mulla on neljä poikaa ja viimeinen, viides on tyttö. Eli olin pitkään poikien äiti ja huomasin ettei pojille ole oikein mitään kivaa. Nyt vasta on alkanut olla värejä pojillekin.
  Mutta kyllähän ne vaatekauppojen tyttöjen puolet ovat houkuttelevampia, ei sille mitään voi :)

  Mä en ole opettanut Eemelille, että punainen ja lila ovat tyttöjen värejä, kyllä se on joillain ihan sisäsyntyistä, ei siihen poika-tyttöasetteluun opettamista tarvita. Pojat ja tytöt ovat erilaisia ja se on vaan asia josta pitää olla iloinen ja ylpeä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän, mullakin poika piti aina ihan mitä värejä tahansa, kunnes itse halusi vaikuttaa pukeutumiseensa.

   Delete
 5. olen iloinen pojastani siitä ei tosiaan kysymys, mutta itse olen huomannut kaveripiirissä, että kyllä vanhemmat luovat myös tuota väriasettelua kun vauvasta asti pojat puetaan sinisävyiseen ja juuri siitä syytä niille syntyy mielikuva, että juuri punainen on tyttöjen väri. Minun pojalle on kerran sanottu eskarissa (tyttö), että sulla on tyttöjen värinen paita eikä poika korviaan hetkauttanut. sanoi vaan, että ne on vanhempien keksimä juttu. Toki on sisäsyntyistä värimaailmasta tykkääminen, sekä tykkääkö leikkiä autoilla, kotia tai muuta. Paljon on kumminkin vanhemmilla sormensa pelissä kun ostavat vaatteet.
  -lillis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta ! Ihanasti on poikasi sanonut. Meillä Verneri halusi aikanaan vaaleanpunaisen futispallon kunnes joku treeneissä sanoi, että se on tyttöjen pallo. Piti sitten saada uus tilalle :/

   Delete
 6. Hmm, mutta mitä väärää on värien asettelussakaan :)

  ReplyDelete