Friday, October 19, 2012

On jälleen perjantai ilta ...
Ollaankin oltu koko viikko Vilpun kanssa kotimiehinä, kun muut on syyslomailemassa, reissussa. Mullahan ei semmoista ylellisyyttä ole kuin syysloma, vasta aloittanut uudessa työssä. Hieman on ollut outoa hiljaisessa pimeässä talossa, mutta olen nauttinut. 

Uusi työpaikkani on vienyt mukanaan ja asettanut omat haasteensa - paljon opittavaa, uusi ala ja niin edespäin. Viihdyn todella, enkä ole katunut, että lähdin etsimään jotakin uutta maustetta elämään. Blogissa on ollut hiljaista, mutta kun saan rutiinit rullaamaan, jää iltaisin muuhunkin energiaa kuin vaan lokoiluun.

Luova puoleni pääseekin sitten kukoistamaan Lotta & Lilin kautta. Toivoisinkin, että saisin reippaasti vaan yhteydenottoja! Voimme yhdessä sitten pähkäillä uutta sisustusta tai - ihan mitä mieleen Lotta & Lilin tiimoilta sitten juolahtaakin. Lyönkin pian päitä yhteen muiden sisustajien kanssa siitä, mitä ehkä voisimme järkkäillä teille. Sisustusiltaa,  tai muuta kivaa. Olen ollut todella huono markkinoimaan itseäni, ihan näiden muiden kiireisten juttujen vuoksi ja se hieman stressaa taustalla. 

Stockan Hulluilta päiviltä oli pakko hamstrata sitruunatorttuja. Niin hyviä! Teen kanssa, njam. En yleensä juo teetä, mutta syksyllä ja talvipakkasella tee on aivan paras juoma. Ja tänään illalla, annan itselleni luvan ottaa lasin viiniä, nostaa jalat ylös ja syödä -sitruunatorttuja.
Mutta ensin ... pyörällä syyssäähän kohti jumppasalia. Ai joo, ja koira ulos kanssa samalla keikalla.


6 comments:

 1. Onnea uudelle työlle! Ja onkin ollut ikävä sinun iloisia juttuja täällä :) Ja kauniita ja inspiroivia sisustutuksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy kirjotella tänäänkin ja huomenna :)

   Delete
 2. Mutta sehän on ihanaa että uusi työ on niin mielekästä että vie mukanaan... :) Oikein mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, mutta vain sen verran mukanaan, etten kotiin tuo ;) Ihana on ollut huomata, että jännitin turhaan. Kaikki onnistuu ja viihdyn hyvin.

   Delete
 3. Onpa kiva, että viihdyt uudessa työssä. Sain itsekin vuosi sitten hurjasti lisää virtaa vaihtaessani työpaikkaa. Toivottavasti tuo luova puolikin ottaa tulta alleen ja leimahtaa liekkiin! Jos sellaista saisi tehdä, ei se tuntuisi työltä ollenkaan. Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskomattoman paljon uutta virtaa on tullut ! Tiedän Miia ! Minäkin tahtoisin vaan suunnitella ja suunnitella, istua täällä kotona villasukat jalassa. Ja tehdä työpäivän kaiken kauniin keskellä. Mutta valitettavasti ... ehkä joku päivä se olisi mahdollista ! xxx

   Delete