Aamun ajatuksia
"... arkiolohuoneessa nautitaan glögit" . Pisti silmään jostakin sisustuslehdestä. No niin, just tätä tahtoisin! Työn alla on pieni alakerran olohuone viihtyisäksi. Mielellään Jouluksi. Saattaa olla too much, mutta kokeillaan! Tarvitaan: lipasto, matto,  verhoilija, pari peiliä, lyhtyjä, kynttilöitä, uusia tyynynpäällisiä, lehtikoreja, uunin kipinäsuoja. Otetaanko "ennen-jälkeen" kuvia? 
Tehdään muutos yhdessä!
Nämä beibet lähtee verhoiltavaksi! Ylempi on uusi vanhus, löysin sen elokuussa Loviisasta ja kävin hakemassa Porvoosta, tässä yksi päivä. Halvalla lähti, kunnostus ei ole halpaa. Mutta kestää tuhatkertaa kauemmin kuin ikeakalu! Tuolikuvat on huonoja mutta empä niitä nyt jaksa sen kummemmin miettiä. Pitää lähteä lumitöihin!

ps. pyykkikoreja tarvitaan kanssa! Vaikka niitä ois kuinka paljon taloudessa, ne on aina täynnä.

7 comments

 1. Tuo mitä sanot pyykkikoreista on niin totta!

  Meillä on menossa kirjaston tuunaus alakerrassa, piano vaihtoi siellä paikkaa. Huh! Nyt tarttisin pöydän sinne, just mihin laskea se glögilasi kun istuu soffalla lukemassa...

  ReplyDelete
 2. Muhkeet tuolit! Joko on kankaat valittuna?

  ReplyDelete
 3. Tervehdys molemmille! Ei oo kankaita vielä valkattuna, mutta jotakin perinteistä, tyylille uskollista.

  ReplyDelete
 4. Otetaan ennen ja jälkeen kuvat :) Meillä makkari kaipaisi tuota samaa operaatiota. Ensi hätään hain kkh:sta vanhan penkin sängynpäähän tyynyille, päiväpeitolle laskupaikaksi. Mies kasaa ne muuten aina lattialle, enkä tykkää siitä. Khh:seen sitten varastosta vanhoja tuoleka tilalle laskutasoksi..?

  ReplyDelete
 5. Raaskitko päällystää alemman tuolin? Se on tosi kaunis nykyisellään!

  Voi, minäkin haaveilen nykyistä isommista muutoksista, mutta yritän iloita pienistäkin askelista!

  a

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastaan nopsaan. Pakko, tuoli on varmaan ollu taloudessa jossa röökataan sisällä...

   Delete
 6. Arvaa, joku aika sitten selvisi, että meillä on verhoilija ihan naapurustossa, jonne voisin kantaa itse meidän tuolit, enkä siltikään näytä saavan sitä aikaiseksi :)
  Ehkä siinä vaiheessa, kun jousi fjongaa kankaan läpi, heh

  Kivaa ekan adventin iltaa!

  ReplyDelete