Wednesday, December 19, 2012

And the winner is ...Paumes kirja on saapunut! Ja se on tosiaan aikas kiva. 
Kirjan voittajakin on selvinnyt. 
Krista L. joka kommentoi seuraavanlaisesti: 


Meidän perheen ekuu-suomi tohinaa on seurattu nyt vuoden verran blogissa Home Sweet England.
Blogin takana kolmekymppinen äiti ja kolme lasta (mukana yrittää pysyä mies ja pari kissaa.)Nyt on tulossa meidän perheen oma joulu. Ei kävellä valmiiseen joulupöytään. Äidin ja isin lahjat on jo avattu, lasten lahjoja pakkaillaan joka ilta ennen H-hetkeä.MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA!Ps. Ihanin elokuva näin joulunaikaan on Lumiukko-elokuva.Niin ja pps. kirjoitan myös joulublogia normi blogin rinnalla näin talvisin. http://jouluntunnelmaa.blogspot.co.uk/

Lahjoja ois mullakin pakattavana vino pino ... mutta totta puhuakseni, olen aivan sippi. Päätin kuitenkin kiittää ihanista kommenteistanne ja kirjoittaa hieman kuulumisia. Pakkailen ne varmaankin glögin voimin vasta perjantaina loppuun. Ja tästäpä tulikin mieleeni, että tontun taskut on käytävä aamuksi täyttämässä. Jälleen meinasin unohtaa. 

Auts, olen ollut maapallon huonoin bloggaaja lähiaikoina. Työnteko ja arki on vienyt mut ihan kokonaan eikä blogille ole jäänyt aikaa. Yritän korjata tilanteen Joulun minilomallani. Lupaan!

Leipomuksiakin olen tehnyt hävettävän vähän. Pekaanipähkinäkakku, josta olen postannut aikaisemmin (löytyy joulujutuista) on vaan pakko tehdä aatoksi. Tai siis sen olen jo leiponut. Hyvä minä! Joulun siivouksen olen aloittanut...

Lotta oli tänään katsomassa Hurjaruutin Joulusirkusta Kaapelitehtaalla kummitätinsä perheen kanssa. Saimme hieman omaa aikaa tuon toisen puolikkaan kanssa, jota olen myös nähnyt lähinnä nukkumassa.Tästä iloitsen. Kävimme ostoksilla ja syömässä.

Mutta siis Krista L. laita mulle meiliä, osoite on sivupalkissa Vilpun kuvassa. Ja KIIIIITOS ihanat kauniit. Lueskelin vastauksianne välillä äkkiä täältä koneelta toisaalla taas bussissa istuen, tippa linssissä.
Olette aivan parhaita. Ja ihania joulujuttuja kaikilla meneillään.

6 comments:

 1. IIIIKS!
  En ikuna mitään voita. :D

  ReplyDelete
 2. Mä olen ollut maailman laiskin bloggaaja, en voi edes syyttää joulukiireitä, en ole tehnyt kerrassaan mitään joulunkaan eteen. Meinaa veto loppua.

  A

  ReplyDelete
 3. Täälläkin on aloitettu, mutta tiedän ettei siivouksia ym loppuun asti saada tehtyäkään :D Ihanaa joulunaikaa ♥

  ReplyDelete
 4. Tässä käy vielä niin, että kun postaat sen pekaanipähkinäkakun, niin mä alan miettimään mistä niitä aineksia enää saisi :) Hyvää Joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kakun ohje on vanhoissa joulukirjoituksissa, selaa sivupalkista, löytyy kyllä. Itsekin kävin sieltä katsomaassa :)

   Delete