LehtijuttuLottaa pyydettiin avamaan uusi lastenhuone-sarja Talo & Koti -lehteen. Käykää kurkkimassa, ellette lehteä jo omista. Kuvaus oli erittäin haasteellinen. Lotta kiukutteli, vaihtoi kauniit vaatteet, jotka olin hänelle pukenut pois, ei vastannut yhteenkään kysymykseen, piiloutui verhojen taakse... Ja meillä oli muutama tunti aikaa aamulla ennen töihin lähtöäni. Kysymyksiin sain vastauksia session oltua ohitse, muutaman päivän niitä sinne tänne eri tilanteissa heittelin. Ja Lotta vastaili. Kirjoitin vihkoon ylös. Jutusta tuli hauska.

***

Vilpulla oli eilen russelityttö vieraana, sisätiloissa kiistelivät vain Vilpun leluista ja murisivat toisilleen. Ulos päästessään sitten alkoikin ralli. Onneksi meillä on nyt aidattu piha (iso). Missä on mukava koirien päästellä.
Mukavaa lauantaita kaikille!

18 comments

 1. mä mietinkin lehteä lukiessani että on niin tuttu huone että on jonkun bloggarin kotoa:), teillä on muutenkin niin ihanan näköistä aina.

  ReplyDelete
 2. Voi pientä tyttöä :) Lehti olisi ollut tarkoitus ostaa mutta unohtuu sitten aina sinne lehtihyllyyn :/ Halit pienelle <3

  ReplyDelete
 3. Mieteinkin lehteä lukiessa että kuinkahan on mahtanut onnistua näin hyvin lapselta vastausten saanti jne.. Meillä kun yritetään saada -just sillon ku olis oikeesti tarvis- jotain lapsista irti niin eipähän onnistu, ensimmäinenkään kuva edes!!:) IHANA JUTTU, IHANA LOTTA!!:) hih*

  ReplyDelete
 4. Lapset on niin ihania aitoja! :)

  ReplyDelete
 5. Lotalla on kyllä ihana huone! Pitääpä käydä siskon luona lukemassa Talo&koti :)

  ReplyDelete
 6. Heh, jotenkin hauska kuulla että hyvän ja kauniin lehtijutun takana onkin ollut näin hankala, mutta lapsille tyypillinen käytös.:D Noinhan se yleensä menee silloin kun oikeasti pitäisi lapsen jotain tehdä.:D
  Ihana lehtijuttu oli silti.:)

  ReplyDelete
 7. Niin kaunis huone ja kivoja ideoita ja värejä!
  -Anu-

  ReplyDelete
 8. Ai juttu oli teiltä, luin jutun ja ajattelin että tämä onkin hauska idea ja on niin ihana huone:)

  ReplyDelete
 9. Täytyypäs tehdä siis iltalenkki vielä ärrälle...

  ReplyDelete
 10. Kiva juttu lehdessä :)Ei näy kiukku, päinvastoin positiiviselta näyttää. Teillä on niin mukavan näköistä!!t.Reetta

  ReplyDelete
 11. Oli todella kiva juttu, muutenkin lehdessä oli blogistit hyvin esillä :) Inkeri 3v. täällä tutki tarkkaan kuvia Lotasta ja huoneestaan!

  ReplyDelete
 12. Oi että on kivan näköinen blogi ja ihania kuvia! Kivaa kun löysin tänne :)

  ReplyDelete
 13. Ihana lehti juttu oli. Heti tajusin, että kyseessä on teidän lastenhuone.

  ReplyDelete
 14. No minäkin ihmettelin, että mitenkä näyttää tutulta. Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten ja en osannut yhdistää.. :)
  Tosi kiva juttu oli ja kauniit kuvat ihanasta lastenhuoneesta ja suloisesta tytöstä! :)

  ReplyDelete
 15. Oli tosi kiva juttu! Ja kauniit kuvat... On se aina homma varmasti saada koti kuvauskuntoon ja kuvat - lapsen kanssa varsinkin - otettua. Meillä kuvattiin kerran Kaurin huone Hesarin kotisivuille.

  Toisaalta ehkä aidommatkin kuvat, kun lapsi on tavallisissa vaatteissa eikä missään tyllimekossa :) ;-)

  ReplyDelete
 16. Ihana juttu :)

  Katselin eilen youtubesta muutaman russelin vauhdikasta leikkiä ja tuli ihan harmistus siitä, ettei Martalla ole kotikulmilla yhtään russelikamua :( Juoksukavereita kyllä löytyy, muttei yhtään "samanhenkistä", jota ei terrieripaini kauhistuttaisi ;)

  Mukavaa alkuvuotta teille!

  Johanna

  ReplyDelete
 17. Enpäs hoksannutkaan että juttu oli teidän kotoa. Hyvä ja hauska juttuhan siitä oli tullut, eikä millään olisi arvannut että pikkuneiti olisi ollut sitä tehdessä kiukkuinen. Näinhän se on... kaikki ei mene aina oikein putkeen, ei meillä aikuisillakaan :)

  ReplyDelete