Kauniin blogin haaste & kahdeksan faktaa minusta

ELOKUVAT
 - huomaan elokuvista aina tapetit, vaatteet, lamput ensimmäiseksi. Sitten vasta itse sen, mitä kohtauksessa tapahtuu. Leffateatterissa saatan kuiskata seuralaiselleni, että "ihana tapetti!" "wau mikä lamppu!". Mun silmät rekisteröi ensin kaikki ympärillä löytyvät, vasta sitten tilanteen. Taidon olen itse tiedostanut vasta hetki sitten. Että näin se vaan on. Ja taito sekin. Ehkä mun pitäisi olla lavastaja ammatiltani. Vaatetuksesta sen verran että tämän hetken ihanimmat vaatteet löytyvät HBO:n Boardwalk Empire- sarjasta. Ottaisin ne kaikki. Yksi syy miksi seuraan sarjaa, toki se on hyvä, mutta ne vaatteet ... pakko rakastaa! Vapise NoaNoa!

KESÄ - kaipaan kesää. Pääskysten kirkuminen taivaalla on parasta mitä voin ikinä kuulla.

KEITTIÖREMONTTI - niin kovasti, NIIN kovasti sen tahtoisin tehdä, että vaihtaisin kaapistot pois. 

TEKEMÄTTÖMÄN TYÖN MÄÄRÄ - olen kotitöiden suurin välttelijä. Jatkuvasti joku juttu tekemättä. Ei vaan jaksa ruveta. Pitäs vaihtaa lakanat, ja laittaa pyykit ... mutta en tiedä. Saattaa olla, että ne ovat vielä maanantainakin laittamatta. Tämmöstä tää on. Tarvisin jotain kotityöboostausgojimarjoja!

BLOGIT JA KIILTOKUVAT - joku saattaa luulla, että meillä on ihan taivaallisen, ihana, uskomaton meininki täällä söötissä talossa, mutta ihan tavallista arkea me eletään maksalaatikkoineen kaikkine räkätauteineen. Tapellaan miehen kanssa ja näin edespäin. Laitetaan kalenterit yhteen , että koska me oikein toisemme sitten nähtäisiin. Millon on aikaa koko porukalla yhdessä. Että turha se on pelkän blogivilkuilun perusteella ajatella, että haluaa jotain samaa elämää, kuin jollain muulla on. Mutta etteköhän te ymmärrä tämän. Ja jollain on huonommin, tiedän tiedän ... mutta nämä on minun 8 asiaani :)

LIIKUNTA - olen liikunta-addikti. Myönnän. Pakko päästä päivittäin lenkille, jumppaan tai minne vaan, missä saan purkaa kaiken ulos ja endorfiineja tilalle. Suosittelen. Minulla on edessä uuden fillarin hankkiminen. Vanhaan tuli täyteen tuhansia tuhansia kilometrejä. Keväällä, kun lumet sulaa, alkaa työmatkafillarointi ja siitä kertyykin päivittäin yli 20 km. Ja muut matkat päälle. Jos iltasella vielä polkasee jumpalle tai kauppaan. Tulisi jo kevät!

ODOTUKSET - odotan elämän rauhoittuvan muutaman vuoden sisällä uomiinsa. Kaikki tämä etsiminen ja hapuilu päättyisivät lopulta.

TILANTEET - saan seivattua aina jotenkin. Semmonen mä oon. Tilanne kuin tilanne ja lopulta se, menee just niin kuin pitää. Vaikka alussa tuntuis että itku tulee. Ja että aika ei riitä. Mutta kyllä, ihmeen kaupalla selviän!1 comment