Niitä näitäEilen kummityttö täytti kuusi vuotta ja matkustettiin juhliin junalla Lotan kanssa. Viikonlopun aikana ehdimme myös lokoilla ja ulkoilla. Tänään aamupäivällä meinasimme mennä pitkospuita Lammassaareen, mutta eihän sinne saanut viedä koiria. Tietenkään. Siksi kiertelimme ympäri Arabianrantaa, ja piipahdettiin lintutornissa. Ah, on ollut aivan ihana, oikein keväinen päivä. Mies on käynyt nakkaamassa lumet pois katolta. Yks aamu tässä taannoin sain talon kulmalla lumet niskaani. Onneksi ei ollut jäätä mukana!

Toivottavasti kaikilla teillä on ollut mukava viikonloppu ja saamme aloittaa työntäyteisen viikon täynnä virtaa. Mulla on ollut lähes tupattu täyteen kalenteri jo pitkään ja jatkuu vaan. Mutta nyt onneksi, tämä päivä oli sitä ehtaa kotosalla oleskelua perheen kanssa. Joka on minusta parasta.

ps. croissant ja viikunahillo yhdessä, ihanaa! Naminami, slurps.

15 comments

 1. Tänään oli todella kevätaurinkoa jo taivaalla. Juuri kotiuduttiin Rajasaaresta ja jäällä oli hurjasti väkeä. No, totta kai ne pakolliset kaffet Regatassa oli nautittava. Ihanaa - kevät tulee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ei ollakkaan Vilpun kanssa Rajasaaressa vielä käyty. Pidätkö Minnietä siellä irti? Meinaan vaan, että meillä tämä orastava teinix - ikä koiralla niin unohtuu noi luoksetulo kutsut ihan varmaan jos toisia koiria näköpiirissä ;)

   Delete
 2. Ihanat tunnelmat♥ Ja mikä kiva lattiatyynykin! Lotasta on tullut ihan iso flikka jo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso on , snif näitä mun lapsosia kun kasvavat niinkun liian nopsaan. Itsehän, olen yhä 29 ;)

   Delete
 3. Tosi kaunis mekko Lotalla! Ja ihana loikoilupaikka heillä tuossa uunin edessä.. Juuri katsoin tuota ylintä kuvaa että melkein kuin meiltä ruokahuoneesta, juuri siellä syötiin ja oli tuli kaakeliuunissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, NoaNoan mekko jonka ostin ennen Joulua Stockalta. Ostan aina reiluja kokoja, menee varmaan vielä ensi Joulunakin ;)

   Mua harmittaa kun meillä on yhä toinen kakluuni korjaamatta. Mutta koko muuuri pitää muurata uudestaan ja uuni purkaa ja koota ... laatta laatalta. Ja hinta-arvio oli monta monta tuhatta. Kyllä, tahdon että meillä ruokahuoneessakin uuni putputtaa. Onneks on tämä toinen kaunotar sentään jo korjuutettu.

   Delete
 4. Todella kevaisia ja ihania kuvia. :) Kuulostaa varsin mukavalta viikonlopulta. Varmasti antanut virtaa tulevaan viikkoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Niin antaa, mulla on kuitenkin huomenna aikainen aamu ... ja vielä kukun hereillä :D

   Delete
 5. Hui noita lumia! Meillä on juuri myös portaiden yläpuolella katossa sellainen siiven ja päätalon liitoskohta, joka ilmeisesti vuotaa lämpöä ja aiheuttaa hurjat jääpuikot ja lumikerääntymät katolle. Ja sitten näillä kevätsäillä ne tulee ja vauhdilla alas. Kukaan ei oo vielä koskaan jääny alle mutta juuri tänään äiti sanoi, että lapset täytyisi saattaa siitä ohitse ettei käy mitään! Isovanhemmat! Mutta on se kyllä vaaranpaikka jos tollasia niskaan tulee, onneks sulle ei käyny kuinkaan!

  ReplyDelete
 6. p.s kiitos korteista, ihaniahan nuo olivat, minä pöljä en tajunnut etukäteen että olivat tuosta kirjasta :)

  ReplyDelete
 7. Ihana kuva Lotasta ja Vilpusta!

  ReplyDelete
 8. Ihanaa tunnelmaa kuvissasi, kuten aina :-) Tuo kakluuni on hieno. Ja junassa on näköjään mukava matkustaa ;-)

  Hyvää viikonloppua ja terveiset Alankomaista.
  t. Katja

  ReplyDelete