Futarin huone valmistuu
Valaisimet eivät ole vielä paikoillaan ja muutamaa muuta juttua vielä odotellaan. Mutta tekstiilit on nyt vihdoin vaihdettu. Päiväpeitteenä kauan himoitsemani iso TineK-peite ja tyynyt puolestaan ... 
aivan ihana Amy Butler-kuosinen Moko Marketista, tähtityyny Lexington living (ompelin itse kaksi keittiöpyyhettä yhteen ja sain tehtyä niistä), maapallo-aiheinen tyynynpäällinen Stockan alekorista. 
Verho samaisen putiikin kanta-asiakastarjous. 
Värjäsin itse pyykkikorin pellavaisen sisuspussin harmaaksi.
Seinälamppu, jota Lotta esittelee House Doctor. Pientä industrialfiilistä. Tarkoitus olisi kiinnittää se tuohon sängyn viereen lukulampuksi. 

Verneri sai minulta huoneeseensa myös seinäkellon. 
Karlsson liitutaulukelloon voin vaikka raapustaa, että "RISE AND SHINE!"
Tarkoitus ois kiinnittää kello seinälle, kun saan uusia printtejä, joita hommasin Etsystä. Sommittelen sitten vasta yhteen.
Herkulliset punaiset viisarit menevät yksiin jo huoneessa olevan taulun värityksen kanssa.

Vai mitä? Näytän taas lisää myöhemmin kun saan muut jutut huoneeseen.

Ihanat ilmat hellineet. Pakko painella ulos. Moiiiiii ,iii.

8 comments

 1. Hieno huone tulossa pojalle, meilläkin haaveillaan omista huoneista.Toivottavasti kesällä saadaan jotain asialle tehtyä :)
  Täytyykin näyttää nämä kuvat pojalle,
  on toivonut omaansa harmaata seinää.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillähän eka oli toiveissa mustat! :) Mutta sain juteltua näin. Kiva värisävy minusta nuorelle miehelle.

   Delete
 2. Hyvältä näyttää jo nyt ja odotan innolla lisäkuvia:)
  Taidan itsekin painella taas pihalle, tytöt tekevät jo ties monettako tuntia kevätsiivousta leikkimökissä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana leikkari teillä onkin! :) Pitäs saada meillekin oma.

   Delete
 3. Kylläpä poika saa hienon huoneen, viihtyy varmasti ja jos se äitikin malttaisi pysyä sieltä välillä pois.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kyllä mä maltan :) Isä vaan vois olla aktiivisempi ja asentaa noita tauluja ja seinälampun :( Kun ei oikein oo näkyny jeesimässä mua.

   Delete
 4. Kiva kun laitat pojan huoneesta kuvia ja juttua muutoksesta. Kiinnostaa mua tosi paljon! Meillä on nimittäin neljä poikaa (12v., 9v., 3v. ja 1v.) ja juuri työn alla esikoisen huoneen "muutosprojekti" vähän isomman pojan huoneeksi. Muutoskuviot aloitettiin sängystä. Kumpikin iso poika sai huoneeseensa mustan rauta/metallisängyn. Itse (eikä pojatkaan) en ole mustan ystävä, mutta jotenkin kaikissa sisustuskuvissa (esim. Pinterest) musta näytti nimenomaan pojan huoneessa jotenkin paremmalta kuin valkoinen. 9v. on meilläkin futari/kiekkoilija, mutta tämä 12v kitaristi ja uimari. Avaruusjututkin kiinnostaa ja vihreä väri on lemppari, joten niistä lähdetään huonetta koostamaan. Haaveissa on löytää/teettää isojen poikien huoneisiin sellaiset "puolikorkeat" n.40cm syvät ovelliset kaapit, jonne voisi kätkeä kaiken tarvittavan tavaran (lähinnä taskareita, kirjoja,levyjä ja joitakin legoja). Eivät keräis pölyä kuten nykyinen avohylly ja huoneen ilme pysyis siistinä. Puolikorkea siksi, että päälle vois laittaa sellaiset tavarat, jotka haluais olevan esillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, meillä oli kans rautasängyn pääty tuossa, vanha kaunis. Mutta poika halusi sen nimenomaan myös pois :D

   Meillä on tuo vanha astiakaappi, siellä on sisällä satoja satoja akkareita ...pokkareita, kansioita, irtonumeroita ... you name it! :)

   Delete