Uusi menopeliniLaitan tännekin! Ostin uuden pyörän. Vihdoinkin! Entinen hybridini oli melkein kymmenen vuotta ajettu ja kilsoja varmastikin tuhansia. Se alkoi valitettavasti hajota käsiin. Menin muutaman viikon miehen pyörällä ja siitä meni sitten takarengas puhki - joten, pyöräkauppaan oli nöyrästi mentävä.
Paikkaamisesta tulee yleensä kierre, että sisäkumi hajoaa sitten uudestaan ja uudestaan kunnes on vietävä huoltoon ja vaihdatettava pistonkestävät renkaat. Mutta tässä uudessa ne on jo valmiina!

Löysin ihanan kaupunkifillarin. Turkoosina. Koria kysellessäni myyjä sanoi, että ei tiedä, löytyykö mustaa koria. On vain värikkäitä. Kuka puhui mustasta väristä? En minä ainakaan. Värikäs, no sehän passaa vallan mainiosti. Pinkki? No, sehän sopii!

Olen tosi innoissani. En tiedä miksi panttasin pyörän hankintaa niin kauan. Sai työmatkaankin ihan uutta puhtia.

22 comments

 1. Mahtavan värinen pyörä ja pinkki kori on hauska! Onnea uudelle pyörälle! :)

  ReplyDelete
 2. Onnittelut hyvästä ja värikkäästä ostoksesta! Kyllä tuolla kelpaa fillaroida tukka hulmuten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu niin kelpaa, pahus kun ei ole enää sitä pitkää tukkaa niin kuin aikoinaan! Mutta kyllä tämäkin ihan hulmuaa ;P

   Delete
 3. Onnea uudelle pyörälle ja iloisia kilometrejä. Herkullinen pyöränkori. Sellaisen tarvisin minäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi kiinnittivät liikkeessä sen tukevasti koriin! :o)

   Delete
 4. Kivan värinen fillari. Olisit vaan laittanut kokokuvankin, niin olisi nähnyt paremmin mallin. Mä taidan saada puhtia pyöräilyyn, kun vaihdan satulan pehmeämpään ja leveämpään keski-ikäismalliin... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämmönen se on: http://www.helkamavelox.fi/mallisto/naiset/cs25-hnh550n_li_n

   Kaivoin Helkaman sivuilta kuvan! :) Hyvä pyörä, just tänään meni semmoset rapiat 20 km ja tulee vielä kohta 9 km lisää, kun suhaisen jumpalle!

   Delete
 5. Onnea! Mä olen vaihtanut vähän aikaa sitten työmatka-autoilun pyöräilyyn. Ihanasti alkaa aamut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aloitin itse työmatkapyöräilyn aikanaan välillä Käpylä-Lauttasaari, sitten tuli Käpylä-Pitäjänmäki ja sitten Pakila-Pitäjänmäki ja nyt Pakila-Hgin keskusta!

   :) En osaa olla ilman fillaria. Poljen jumppaan, kauppaan, töihin --- joka paikkaan. Tosin meillä ei ole kahta autoa ja mies on melkein aina autolla töissä iltaisinkin.

   Ja ajan muutenkin vain harvoin autoa. Siksi kai fillaroinkin, kun olen niin tottunut siihen :)

   Delete
 6. Kivoja pyöräilyjä! Meillä pyöräiltiin eilen koko sakilla ja pyöräillään tänään lisää. Lapset tahtoo tivoliin ja ilmoitettiin että voidaan mennä jos ajetaan pyörillä... Matkaa sinne on nelisen kilometriä.. Lapsille hyvää liikuntaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Meillä Lotta vielä ajelee apupyörillä ja ei jaksa kauheen pitkää matkaa. Vernerillekin pitäs ostaa uus fillari ... niin joo, ja siis miehen pyörässä on lastenistuin ja Lotta sopii vielä sinne taakse.

   Delete
 7. Niin herkku! Minä ostin vime kesänä ensimmäisen tuliterän pyörän elämässäni :D Siihen asti oli menty käytetyillä ja lapsuudessa isompien vanhoilla pyörillä. Ja jo monta vuotta sitten löysin kirpparilta rottinkisen pyöränkorin, se on kans niin ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli kans vanhassa pyörässä jossain vaiheessa rottinkikori. Sen pilasi vesisade joka oli yhtenä kesänä todellinen riesa. Joka pvä satoi vettä :(

   Delete
 8. Ihania pyöräily hetkiä toivotellen:

  Sanna

  ReplyDelete
 9. Onpa herkun värinen! Pyöräily on kivaa. Ja kaupungissa taittuu matka melkein nopeammin kuin autolla. Eikä tarvii etsiskellä parkkipaikkaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Näinhän se Elina Salokin Radio Helsingissä mainostaa aina välispiikeissä ;)

   Delete
 10. ihanat värit! ja ihana blogi, oi oi!

  ReplyDelete
 11. Onnea uudelle pyörällä. vitsi miten kaunis :)
  BTW blogissani on käynnissä arvonta, joten tervetuloa osallistumaan ;)

  ReplyDelete