Huvilassa

Mulla on edessä aamun Hesari, uusin Family Living, tummaa kahvia. Aurinkokin paistaa. Eikä ole hätää minnekään.

Kun elää aika kiireistä ja hektistä elämää lapsiperheessä, jossa on kaksi aikuista, ilman normaalia työaikaa (toki semmonen + muut, mulla!) on vaikeaa heitää itsensä yht'äkkiä lepotilaan. Automaattisesti koko ajan miettii, mihin menisi ja mitä on tehtävä. Kelailee muistilistoja ja muistelelee, mitä oli ohjelmassa. Pitää vain taistella itsensä rauhaisaksi. Näitä hetkiä on vain liian vähän. Kaipaan sisäistä muutosta elämääni. En vain tiedä, kuinka sen saavutan. No se näistä syvistä vesistä nyt...

sujahdetaan viikonloppuun näiden Ulla-Maija Lähteenmäen kuvien siivittämänä.

Surround yourself with beautiful things.
Spend time with people that matter the most.
Never forget your dreams.
Take chances.


8 comments

 1. Samoja ajatuksia menneeltä viikolta, samoja ajatuksia. Vaikka en ole työelämässäkään vielä. Kaipaan muutosta omaan ja ympärillä olevaan. Rauhaa ja hyvää oloa. Rohkeutta olla sitä, mitä haluaisi, tehdä, mitä haluaisi.

  Tartuinpa nyt ajatuksiin. Rauhaisa hetki täälläkin... ;) Ihania kuvia siis, piti sanomani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Aika moni blogiystävä jakaa samat ajatukset. Se on tämä kolkyt ja risat - eeeen myönnä lähestyväni jo neljääkymppiä xD

   Delete
 2. Ihania kuvia taas... Ja voin hyvin samaistua siihen, että on vaikea rauhoittua. Kun tekee töitä kotona lastenhoidon lomassa niin kaikki "vapaahetket" pitäisi käyttää hyödyksi jollain lailla, siis töihin tai vastaavaan. Välillä pitää oikein ajatuksen kanssa rauhoittaa itsensä ja tyhjentää pää, niitäkin hetkiä tarvitsee. Nyt tosin harhauduin Photoshopin parista tänne vähän lorvimaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse sorrun siihen että siivoan itseni lysyyn. Eli töiden ja lisäksi siivoan koko ajan xD Pitäs antaa olla ja hellittää. Lomalla aion sen tehdä. Ja eletään kuin pellossa.

   Delete
 3. Oho, sattuupa meillä olemaan samaan aikaan melkein sama postauksen otsikko! Ihania, runsaita kuvia. Aurinkoiset terveiset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä olikin! :) Aurinkoa kaivataan! Hellettä kuulemma Juhannukseksi, ihan mahtavaa.

   Delete
 4. Kauniita kuvia! Toivottelen ihanaa sunnuntaita sinne teille :)

  ReplyDelete