Kuplassa
Vielä pitää jaksaa heinäkuuta odottaa ja kesälomaa. Väsynyt mieli haikailee jo pitkiä unia ja hitaita aamuja. Olin viimeksi lomalla tasan vuosi sitten. Mutta ennen tätä pitää vielä hoitaa muutama työprojekti loppuun ja viettää Vernerin synttärit ja Juhannus. Toivon, että saisin tehtyä Vernerin huoneen uudistuksen myös synttäriksi VALMIIKSI. Tuntuu hassulta, kun se on niin pienestä kiinni. Kaikki paukut on vain muualla.

Nyt kipaisen koiran kanssa kävelylle poimimaan luonnonkukista suuren suuren kimpun.

14 comments

 1. Hei saako kysyä minkä kokonen on teidän Smeg? Meillä olis nyt vihdoin varaa uusia jääkaappi a katottiin sitä isointa jääkaappi/pakastinyhdistelmää. Mietin vaan että onko se kauheen massiivinen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, meillähän on tuo ollut jo kauan. Viitisen vuotta ainakin! Koosta en tiedä mutta siis semmonen missä on pakastinlokero, ei muuta. Me ollaan niin paljon menossa ja syödään vähän (xD) ettei kyllä paljoa tarvita. Myöskään en ole yhtään pakastaja, en tarvitse pakastinta. Meillä on tuolla lokerossa vaan vähän aikaa säilyviä jäätelöitä ja kalapuikkoja lähinnä ja jotain purjoperunasekotuksia xD

   Isoista kaapeista en tiedä mutta mikään tilaihme tuo ei ole. Jouluna ja juhlapyhinä saa tunkea tavaraa sisään pyhän hengen voimin.

   :) Minusta on hyvä ja kavereillakin on jollakulla ja on ollut hyvä.

   Delete
 2. Kauniita kuvia :) Etenkin tuo viimeinen on ihana. Tulee mieleen oma lapsuus ja se ihmeellinen kesän kiireetön fiilis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Meillä on kyllä loistavat puitteet lapsuuden kesälle. En muuta sanois ♥

   Delete
 3. Tuo tapetti <3 <3 Ja ihana tunnelma kuvissa! Ooh :)

  ReplyDelete
 4. Kiva, kun tänne on alkanut taas putkahdella kotikuvapäivityksiä. Onpas Lotta venähtänyt ja ihana muki hänellä!

  ReplyDelete
 5. En ole aikaisemmin kommentoinut. Nautin sun blogista! Niin elämänmakuisia kuvia teidän omasta huvikummusta. Kaikesta välittyy rakkaus perhettä ja kotia kohtaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos! Olen hymyillyt sinun ihanalle kommentillesi siitä saakka kun sen eilen luin. Tämmöisen palautteen vuoksi jaksaa bloggailla ♥

   Delete
 6. Ihana tyttö, ihanassa mekossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitti! Ihana mekko on itseasiassa paita, löysin Zarasta. Siellä on yllättävän ihania lastenvaatteita :)

   Delete
 7. Jaksaa, jaksaa...täällä eräs juuri lomalle laskeutuva. Ihana blogi, ihanat värit, niin piristävää kaikkien "valkoisten" blogien joukossa! Mukavaa kesää, nautitaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaksaa jaksaa! Todentotta! Viikonloppuna mun pitää rakentaa unelmien makuuhuone Sanomataloon ja vietetään myös Verkun synttärit. Huhuh!

   Kiitos! Väriä elämään, ei jaksa tyytyä pelkkään mustaan ja valkoiseen ;D

   Delete