Verneri 13v. tänään


No niin. Palataan teinin huoneeseen. Vihdoinkin. 
Kattovalaisimeksi valikoitui suuri NUD.  
Sain kehystettyä hienon futisprintin viimein, jonka tilasin Verkulle Etsystä. Kellon ostin Stockalta.
Toiselle seinustalle lukuvaloksi tuli House Doctorin seinävalaisin, mutta se ei nyt vielä näy kuvissa.

Ihan täysin ei ole valmista ja tänään on herran 13v. synttärit. Vaikka lupasin! Ei ole suutarin lapsella kenkiä, niin paljon kun nautinkin sisustaa lastenhuoneita, ei vaan ole ollut aikaa. No itse sankari lähti leffaan katsomaan kaverinsa kanssa Kauhea kankkunen 3. Apua xD Ja ei kauheasti välitä koko sisustushommasta. Kommentoi vaan, että sitä ja tätä ei saa laittaa. Ja kaiken hänellä hyväksytän tietty. 

Joo, leffaan helteellä. Kädessä olevat tikit estävät muun aktiviteetin. Kesäloma alkoi aika vauhdikkaasti tällä hepulla ...

Ai niin, ja ihana vihreä jatkisjohto johtoi.fi , siinä on hyvä ladata iPodit ja muut härpäleet.  

Näytän sitten kokonaan, kun saan täysin valmiiksi.
Maailman ihaninta, lämmintä lauantaita kaikille! Ja prinsessahäitä!

8 comments

 1. Tosi kivalta näyttää, niin Verkkumaiselta. Huomenna nähdään, kun tämä "Kiljusen herrasväki" saapuu onnittelemaan, heh :D

  ReplyDelete
 2. Makeen näköistä ja viihtyisin minäkin tuolla ;) Rentoa,kodikasta ja konstailematonta.Tavaroilla on historia.Niin tykkään kodistasi ja blogistasi :) Kiitos!

  ReplyDelete
 3. Kiitosta Anille kehuista! Tulossa juuri kotiin Sanomatalolta. Kävin sisustamassa sinne yhden kappaleen Unelmien makuuhuoneita ;) Laitan kuvia, kun pääsen kotiin.

  ReplyDelete
 4. Kivalta näyttää! Sain tästä taas inspiraation jatkaa meidän syksyllä 13 täyttävän esikoisen huoneen uudistamista isomman pojan huoneeksi. Kiitos siis ja onnittelut 13v:lle! Taisin jo joskus kirjoittaa, että ostimme pojalle keväällä uuden sängyn ja silloin oli tarkoitus heti käydä huoneen kimppuun, mutta eipä käyty ei :/ Siellä on niin paljon kaikenlaista ylimääräistä tavaraa, joita poika ei enää käytä ja ne pitäisi ensi töikseen raivata pois. Minneköhän laittaisi? Tuo vihreä johto huvitti mua hirveästi. Ensinnäkin meidänkin esikoisen lempiväri on vihreä ja toiseksi aina kun käyn huoneessa, valitan sängyn ja pöydän välistä retkottavasta jatkojohdosta piuhoineen. Ehkä tuollainen vihreä johto rauhoittaisi tämänkin mamman mielen, kun johto naamioituisi paremmin huoneeseen :D Vielä kun saisin jostain huoneeseen haaveilemani "puolikorkean" kaapin, joka kätkisi sisäänsä taskarit, kirjat, pelit, levyt jne. Päälle voisi sitten laittaa joitain juttuja esillekin, kun kaappi ei ylettyisi kattoon asti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, ihanaa kuulla, että inspiroiduit :) !
   Tuo Vernerin kaappi tuli meille talokauppojen yhteydessä. Ja kätkee sisäänsä kaiken mitä sinäkin juuri kuvailit. Eli taskarit, lehdet, yms. ja niitä on paljon!

   Delete
 5. Todella kaunis huone. (älä kerro teinille, että käytin sanaa kaunis :D ) Tosi hieno tunnelma ja siistejä julisteita seinällä. Joo, siisti on parempi sama ;)
  Iloista viikkoa teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Micu :) :) ps. en kerro teinille ... ;)

   Delete