Thursday, August 1, 2013

Löytöjä

Kävin ihastuttavassa sisustusliike Perobassa työasialla, ja huomioni kiinnittyi näihin Suomi-julisteisiin. Mietin, että Mrs. Jonesin Jonnalle on ihan pakko viedä tämä Hanko-juliste.

Kuinkas kävikään, huomasin että Jonnan Hangon kesäkodissa on jo semmoinen! Tietenkin. Niinpä juliste meni meidän omaan kesäiseen eteiseen.

Pienet lasten rottinkiset kalusteet löysin tori.fi palvelusta. Hauskat! Huomenna minulla onkin teille tarjottavaksi aivan ihastuttava arvonta perjantain kunniaksi, josta olen itsekin todella innoissani. Jos ehdin, pyöräytetään se käyntiin jo tänä iltana. Niin tehdään.

Nyt minua odottaa pelihetki lasten kanssa. Testaamme kirppislöytöä, pelin nimi on Velho - hurjaa noppailua kummitusmetsässä. Maksoi peräti euron.

Julisteet maksavat Perobassa muistaakseni 35,-

9 comments:

 1. Ihana juliste! Tosi nätit värit!!!

  ReplyDelete
 2. Eikä, juuri viime viikonloppuna Hangossa ollessamme yritin etsiä tuota julistetta mutta en oikein ehtinyt - se on ihana. Kuvia tuolta reissulta seuraavassa postauksessani juuri :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Ihana on! Täytyy käydä kurkkaamassa blogisi , kiitti vinkistä!

   Delete
 3. Ihastelin uusimmassa Unelmien Talo&Kodissa kaunista tytön huonetta ja sitten huomasin, että sehän olikin sinun sisustamasi :) Tosi hienon ja hauskan näköinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kristan tytön Memmun huone. Ihana on! Mulla on ollut heinäkuun aikana todella ihastuttava sisustustyö käynnissä. Täytyy nyt kun saamme valmiiksi laittaa kuvia teille.

   Delete
 4. Kivoja kuveja taasen. Varsinkin nuo lemppariteeni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kesällä tulee harvemmin teetä juotua. Sitä menee enemmän sitten talvipakkasella. Purkit on kauniit.

   Delete
 5. Löytyisikö sulta peliohjeita velho peliin? 😊 löysin kyseisen pelin lapsuuden tavaroista mutta ohjeet ovat kadonneet.

  ReplyDelete