Pojan 5v. huone

Pöytä ja tuolit (kaksi hauskaa pikku Artek-tuolia + kaksi muuta muotoilun klassikkoa) - täysin kierrätystä! Pöytälevy ja jalat ostettiin erikseen. Perheen isä kiinnitti ne sitten näppärästi yhteen. Lasten tuolit löysin sattuman kautta Huutonetistä, vinkkasin ja ne hankittiin.

Verhoksi valitsimme Marimekon kangasta.

Maalasin perheen autotallista löytyneen seinähyllyn keltaiseksi. Ikean lipasto siirrettiin toisesta huoneesta paikoilleen. 

Parvisänky & seinän hieno maalaus olivat huoneessa jo ennestään. Lottahan meillä himoitsee parvi- tai kerrossänkyä ja kuvat nähtyään totesikin: " höööööhhh, miks tolla on tommonen sänky? Mäkin haluun!".

Lapset on ihania. Parasta palautetta oli se, että perheen poika haluaa kuvia huoneestaan mukaan ulkomaan kotiin. Tunsin onnistuneeni tehtävässäni.- Sisustamisen ei tarvitse olla kallista tai sen ei tarvitse vaatia paljoakaan, se riittää, että tekee hauskoja löytöjä ja maustaa soppaa sekoittamalla tavarat keskenään. Joskus omat keinot eivät vain riitä, ja siinä minä voin olla avuksi.

14 comments

 1. Iloinen huone! Parvisängyt kiehtoo lapsia. Meidän 5 vee on halunnut parvisänkyä siitä asti kun tänne muutettiin. Yhdellä parhaista kavereistaan on ja siksi meilläkin pitäisi. Jos olisin löytänyt kaksi samanlaista lopetetun vankilan vanhaa rautasänkyä, olisi hän saanut omansa. Ei ollutkaan kuin yksi ihanan haalean vanhan vihreä ja se sitten jätettiin ulos...

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja lapsilta saatu palaute on sitä parasta! Se ilahduttaa isompia lapsia stailatessa ja kokee oikeasti onnistuneen :)

   Delete
 2. Näyttää kivalta ja iloiselta! Hyvä idea laittaa tuo pyöreä pöytä keskelle huonetta (toki jo muotonsakin puolesta parempi niin), yleensä kun pöydät ovat seinää vasten. Tuossa pöydän ääressähän voi touhuta vaikka mitä ;) Me saatiin pikkupoikien huoneeseen vanha päiväkodin pyöreä pöytä, sellainen matalampi. Siihen on myös tuolit,jotka maalattiin, mutta odottavat vielä käyttöönottoa. Pöydälle ei tarvinnut tehdä mitään. Pöytä on pinnaltaan melko iso ja on toiminut viime ajat pian 4v-pojan Sylvania-leikkien "keskuspaikkana" :) Ajattelen, että se olisi helppo nostaa alakertaan esim. lastenkutsuille pöydäksi, tarvittaessa. Tuoleja on 8. Tulisi helposti lisää istumapaikkoja etenkin jos juhlissa on myös aikuisia.

  ReplyDelete
 3. Kivan raikas kokonaisuus ja parvisängyn idea toimiva tässä. Pyöreä pöutä keskellä kasaa kokonaisuuden - pidän tästä :) Hyvä Niina!

  ReplyDelete
 4. Superherkullinen toi keltainen tehosteväri!

  ReplyDelete
 5. Ihana, tuommonen kelpais meillekin! :P

  ReplyDelete
 6. Upea huone, värikäs mutta ei liian!

  ReplyDelete
 7. Kaunista ja sopusointuista! Olet taitava ja sinulla on äärettömän hyvä värisilmä yhdistellä erilaista. Mukavaa elokuuta:)

  ReplyDelete
 8. Tuo kuu-julistetaulu <3
  Huone on sellainen jossa varmasti meidänkin pojat viihtyisivät :)

  ReplyDelete
 9. Kivalta näyttää! Iloista ja vapautunutta tyyliä, jossa lapsen on hyvä olla. Tuo keltainen seinähylly väärinpäon on hauskan näköinen. Myin kirppiksellä meidän vastaavat hyllyt pois, mutta nehän olis tosiaan noinkin voinut käyttää.

  ReplyDelete
 10. Ihania sisustuksia olet tehnyt. Sekä tämä pojan huone että tuo alempi - hienoja! Hitsit, kun asuisit lähempänä, niin pyytäisin sut meillekin :)

  ReplyDelete
 11. Mahtava huonekokonaisuus, erityisesti upea lamppu!

  ReplyDelete
 12. Huikean hieno huone! Ihanaa kierrätystä!

  ReplyDelete