Tuesday, September 3, 2013

Pieni olohuone

Tehtävä alakerran pieni välihuone viihtyisäksi OLOHUONEEKSI on tullut valmiiksi! Pari viikkoa sitten hankin sinne pienen telkkarin, joka on houkutellut huoneeseen porukkaa. Eihän sitä ihan hirveästi ehdi katselemaan, itse lähinnä ruuanlaiton lomassa ja niin edespäin. Huoneessa on nyt pieni sohva (seilannut ylä- ja alakerran väliä) ja kaksi vanhaa nojatuolia, joista toinen (luumunvärinen) on kunnostettu Vallilassa Tuoli Galleriassa. Valaisimen olen myös hankkinut kokonaisuutta silmällä pitäen Annosta ja se kävi läpi uudelleen sähköistyksen Töölöläisessä valaisinpuljussa. Matto on Zara Home - mallistoa. Vanhan valkoisen lipaston hankin Fasaani Antikista Joulun aikoihin. Tämä on kuulkaas ollut pitkä prosessi, kun ei kertakaikkiaan voi kaikkea tavaraa hankkia heti. Vaikka mieli tekisikin.


Kaivoin koneelta vanhoja kuvia, mitä kaikkea huoneessa on ollut ja mitä kaikkea se on ollut tässä reippaan kolmen vuoden aikana.


Siellä on ollut kaksi rautasänkyä vierekkäin. Muutamana kesänä se on toiminut siis vierashuoneena.


On ollut myös prinsessakatosta ja räsymattoa, ei tätä kyllä enää!
Tähtilampun olen myynyt uuteen kotiin. Rautasängyistä valkoinen on yläkerrassa isompi on vintillä. Huone on toiminut myös kuvausrekvisiittavarastona! Ja sitten on ollut TAAS nämä rautasängyt - toinen toisella seinustalla ja toinen toisella. Mutta nämä kun oli näin, ei täällä huoneessa kukaan oikein koskaan ollut. Toki tietty yövieraat, mutta ei päivisin pysähdytty.
 On täällä ollut kaikenlaista ja huonekaluja pyöritetty.
Ehkä se olisi hetkeksi nyt siinä. 
20 comments:

 1. Toi oli hauska toi kuvausrekvisiitta huone. ;) Meilläkin keskikamari toimii aina projektihuoneena. Tällä hetkellä siellä on paljon häärekvisiittaa ihanan ystävän häihin.. Hih

  Nyt huone näyttää erittäin houkuttelevalta ja kauniilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos! Yhtä jalkalamppua ja torkkupeittoo kaipaan vielä, mutta ei oo sopivia tullu vielä vastaan ;)

   Delete
 2. Rempseän kodikasta :). Saako kysyä käytätkö tai osaatko käyttää tuota viimeisen kuvan lamppu kun itse kuvaat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaardemumma, en todellakaan! Se ei ole mun lamppu :))))

   Delete
  2. No niin mä oon ajatellutkin, että kuvaat yhtä rennosti kuin sisustat:). Etsin muuten Köpis-vinkkejä (lähden sinne loppuviikoks, ah!) tänään netistä ja kenenkäs muun kuin sun blogis putkahti esille, matkapostaukses viime vuodelta - kiitti vinkeistä :)!

   Delete
 3. Oi, hyvältä näyttää! On näyttänyt ennenkin, tuo rautasänky kaikkine peittoineen ja tyynyineen on ihana myös! Nyt huone kuitenkin näyttää ihanan runsaalta ja on varmasti eniten sellainen että sitä tulee käytettyä.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, joo parasta aikaa täällä istun, juon teeta ja katselen samalla kun kirjoitan sulle tätä vastausta, Vallan Linnake - dvd boksiani :))) Flunssaisen iloja! Ja viihdyn kyllä.

   Delete
 4. Nythän olkkari on selkeiten ehkä sellainen oleskeluhuone, jonne tulee pysähdyttyä ja kaunis onkin! Itse kyllä tykkäsin tuosta rautasängyt molemmin puolin kuvastakin, mutta se on ehkä enempi tosiaan sitten vierashuoneen paikka :) Kaunista silti, aina!

  ReplyDelete
 5. Kaunis tuli huoneesta. Saisinko napata pari kuvaa uudistetusta olkkarista Pinterestiin?
  - Ritutiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos linkität samalla ;) Ei vaan , Pinterestissä on paljon kuvia meiltä joten anna palaa vaan! :)

   Delete
  2. Luonnollisesti linkit kohdilleen.
   Sulla on kiva blogi! :)
   - Ritutiina

   Delete
  3. Sielläpä on, kiitos! http://pinterest.com/pin/351491945888372090/
   - Ritutiina

   Delete
  4. Kiitos paljon :) Palaute lämmittää aina mieltä.

   Delete
 6. Ihana monitoimi huone :)
  Varmasti käytännöllisin nyt tässä muodossa.

  Mukavaa syksyä

  Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kyllä, vierashuone olisi aika ihana, mutta niin epäkäytännöllinen. Tässä huoneessa on kuitenkin ainoa talon toimiva kakluuni.

   Delete
 7. Monenmoista on ollut, kivalta näyttää nytkin lopputulos! Koira tietysti pisteenä i:n päällä näin koiraihmisen silmissä ;).

  ReplyDelete
 8. Teillä on aina niin kaunista, ihan sama mitä huonekaluja siellä on =)))

  ReplyDelete