Saturday, October 12, 2013

Lauantai päivää
Pakko näyttää teille kuva eiliseltä, (viikko sitten olleet synttärit) juhlakoristelut ovat yhä paikoillaan! En raaski ottaa pois. Kuinkahan kauan ne nyt killuvat katossa? Vappukoristeet oli monta viikkoa. Tuo valkoinen kukka on muuten uusi (pompomit vanhoja) - Mokossa on uusia hunajakennokoristeita timantin-, pallon- ja pisaranmuodossa ja näitä paperikukkia. Hauskoja!

Lotalla on ollut kuluvalla viikolla joku ihme meininki, kasvoihin ilmestyi pienen pieniä näppysiä, muuten tyttö on täysin kunnossa. Kuin hyttysen pistoksia ...  mutta ei täällä ole hyttysiä. Outoa! No, nyt alkavat kadota pois. Kuvissa kynsien alla hieman isänmaatakin. Sitä saa pihassa myllätessä. Pihasta puheen ollen: tänään kaatuu vihdoinkin toinen havupuu iltapäivällä, ja tilalle laitetaan luumu. Tarvitsemme pikku puutarhurin apua istutukseen, todellakin!

Nyt vien koiran ulos lenkille ja palaan illalla uudestaan blogin pariin.

10 comments:

 1. Heh, meillä taitaa olla pompomit killumassa vielä tyttöjen talvisynttäreiltä :) Mut viikon päästä on pienimmän juhlat, niin josko sen jälkeen lähtis säilöön :)

  ReplyDelete
 2. Hehe meillä oli myös viikko sitten tyttön juhlat ja pompomeja en raaskinut ottaa olohuoneen katosta pois :D!

  ReplyDelete
 3. Ikeassakin näytti olevan monenkokoisia ja -muotoisia kennopaperikoristeita. Varmasti edullisempiakin, kuin Mokossa....tosin värivalikoimasta en tiedä.
  Mikäs tuo hauskannäköinen mustavalkoprintti pianon päällä on? Mukavaa viikonloppua! Haravaan tartutaan täälläkin.

  ReplyDelete
 4. Hei täälläkin killuu pompomit ja näillä ilo pieniä pilkkujakin... pihahommissa myllertäessä saattaa saada lintukirpun puremia... kuulemma usein tyttöjen vaiva ja harmiton vähän kun ötökän pistot.

  ReplyDelete
 5. Uskoisin että ovat lintukirpun puremia. Niitä voi tuoda ulkoilevat koirat/kissat turkissaan sisälle tai sitten ulkona möyriessä niistä saa pureman. Vaarattomia mutta etenkin sängyssä ärsyttäviä..
  Meillä tulee myös lapselle noista pieniä punaisia puremajälkiä. Itse taas olen herkistynyt puremille ja paukamat tulevat valtaviksi paarmanpuremia muistuttaviksi...

  ReplyDelete
 6. Hei kiitti! Ihan varmana on noita lintukirpun puremia, ulkona pihalla 24/7 ja mutaisena eilenkin illalla pimeellä vasta sisälle, joten en ihmettele yhtään. Onneksi tänään tein yläkerran suursiivouksen ja vaihdoin petivaatteet lapsille.

  Mustavalkoinen printti on Tanskan tuliainen pikku putiikista Kööpenhaminasta, oon kehystyttänyt sen Suomessa. Itse printti oli aika kallis, mutta kurkkaapa semmonen kun Stilleben.

  ReplyDelete
 7. Ovat saletisti omppupuidenlehtikirvoja, meillä viime. Jonna mös ja painettiin ihotautilääkärille

  T. Kaima

  ReplyDelete
 8. Kauniit koristeet! Turha niitä on heti pois ottaa ;)

  ReplyDelete
 9. Pätee sama kuin jouluvalosarjoihin :D Kun on tarpeeksi hienot niin mitä niitä kokoajan pois ottamaan!

  ReplyDelete
 10. Pohjoisessa asutaan ja meilläkin tyttärellä jonkin ötökän pistojälkiä kasvoissa, samoin myös useilla päiväkotikavereilla ja hoitajillakin. Siispä veikkaan jotain lentävää höttiäistä, hoitajat kun eivät pahemmin maassa möyri. ;) Mutta eivät näytä menoa haittaavan, eivät edes kutise.

  ReplyDelete