Friday, October 18, 2013

Syysarvonnan voittaja & kuulumisia
So the weekend begins... rankka viikko takana. Ei muuta rankkaa kyllä oikeastaan, kuin hurjan aikaiset aamuherätykset - ulkona on niiiin pimeää ja pääsin kulkemaan vain alkuviikosta pyörällä. Muutoin koen sään jo hieman liian kylmäksi työmatkapyöräilyyn. 

Huomenna pääsen maistelemaan luomu-kotikanala-kukonpoikaa ystävien sadonkorjuujuhlaan. Nyt jalat ylös ja kakluunin tulen räiskintää kuunnellen, vaivun ehkä uneen zzz.


 • Country by mail - arvonnan voittaja on Pia - Jotain tekemistä blogista! Suuret, iloiset onnitteluni! Ilmoitan vielä Pialle henkilökohtaisesti. ONNEA! Kiitos kaikille ihanille osallistujille, teitä oli jälleen todella paljon. Ja kiitos Country by mail. Voi kun näitä arvontoja, ja muita teitä ilahduttavia jutskia olisi enemmänkin tarjolla. Mutta olen toki iloinen, että näitä tarjotaan. Ihan kaikkeen en suostu, mutta kivat yhteistyöt on hauskoja. Varsinkin arvonnat, koska te siellä toisella puolen olette ne kaikista tärkeimmät. Ja vaikka aina ajattelee, että ei sitä palkintoa kuitenkaan voita, aina joku voittaa! Arpapeliä toden totta.


4 comments:

 1. Suloinen tuo sininen täkki, onko mistä hankittu? Samanlainen sopisi niin hyvin tänne meille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kuule se on uusi mutta vanha :))) Hain sen tänään.Hieno! Eli vintagea, en tiedä mistä toisen samanlaisen saisi mutta pidän simmut auki!

   Delete
 2. http://jotaintekemista.blogspot.fi/2013/11/country-by-mail.html
  Tuolta voit kurkata, mitä lähti tilaukseen!
  Kiitos vielä! :)

  ReplyDelete