Little teaserPictures from Rie Elise Larsen.dk
 
Rakastan Joululehtiä, ahmin joulukuvia, tykkään somistaa Joulua, paketoin vaikka koko talon kauniiseen paperiin ... mutta ei sitä voi kotona vaihtaa joka joulukuun päivä stailia ja ostaa uusia joulukukkia harva se päivä. Eihän vaan. Monilla koristeilla on mieletön tunnearvo, ei niitä voi olla laittamatta esille vaikka eivät just nyt sopisikaan uusimpaan kuumimpaan tyyliin, mitä sisustuslehdessä on ...  tai edes kuusen tämänhetkiseen hopea - teemaan... tai no pöh, eihän se risa joulupukki sovi yhtään mihinkään, mutta hei, se on yhtä vanha kuin minäkin. Pakkohan se on kuuseen laittaa! Ota siitä sitten kuva, ehkä en, ehhh.
 
Jotain kuvia kuitenkin on tulossa! Jee!
 
Saatte nautittavaksenne minun, eli Lotta&Lili:n, stailaaman Joulujutun tänne blogiin lähiviikkoina. Juttu toteutetaan tiiviissä yhteistyössä todella taitavan kuvaajan ja bloggaajan Nova Melinan kanssa, joka myös häärii meidän, ja ihanien omien lastensa kanssa jutussa mukana. Yhdessä saamme ideoida teille mielettömän  jouluisen tunnelman.
 
En malta odottaa!
 
Kuvat (pictures from) ovat Rie Elise Larsenin sivuilta. Hänellä on tyyli, jota rakastan! Just love Rie Elise Larsen. Ja muutenkin tanskalaisilla ihmisillä on jokin sisäänrakennettu tyylitaju, ei voi mitään.
 
Viikonlopun aikana näytän teille uuden kaappini, jonka hankin Mokosta.
Palataan!
 

2 comments

  1. Ihana kun muut jaksavat fiilistellä, niin tarttuu vähän itseenkin :)

    ReplyDelete
  2. Joulu on ihana :)
    Mukavaa nähdä stailaus juttusi -mukavaa viikonloppua
    t.Sanna

    ReplyDelete