Saturday, November 2, 2013

Paris, Paris!


Päätimme jättää hetkeksi arkisen aherruksen ja pakata laukut. Tosin ei vielä, mutta minulla on jo muurahaisia pöksyissä ja pakko kertoa. En ole päässyt reissuun pitkään aikaan. Nyt olisi semmoinen tiedossa.

Lähdemme Itsenäisyyspäivän aamuna minilomalle Ranskaan, Pariisiin. Lapset lähtevät myös ja mukaamme lähtee hyvä ystäväpariskunta seuraksi.

Tämän aivan super söötin Pariisin nähtävyyksistä kertovan haitarin sain viime viikonloppuna lahjaksi kekkereissämme. Sana oli kiirinyt. Nyt se koristaa pianon päällä ruokailuhuonetta ja antaa minulle siivet haaveiluun ...

Lahjan antaja vinkkasi myös lastenleffasta Kaunotar & monsteri seikkailu Pariisissa; se me katsottiin eilen lasten kanssa. Matkakuume kasvaa! Leffassa on todella kaunis musiikki ja ihania lauluja. Ja se on jännä! Terveisiä Annalle!

Hei, illemmalla teillä on vielä mahdollisuus lukea toinen postaus blogistani. Tiedossa kiva pieni arvonta, täytettä pukinkonttiin.

7 comments:

 1. IIK....Pariisi on NIIN ihana kaupunki joten ymmärrän hyvin ne muurahaiset sun housuissa :D Itselläkin olisi jos reissuun sinne lähtisin,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän! Itse olen siellä viimeksi pyörähtänyt teininä joten enpä siitä paljonkaan muista! Ystävien kertomukset just viime viikonloppuna sytytti kyllä semmosen matkakuumeen, että eihän tässä malttas näitä muutamaa viikkoa enää odottaa. KÄÄK! Muutamaa viikkoa ... :) Niin ihanaa!

   Delete
 2. OUI OUI! Minilomailun odottelulle ja Pariisille iso peukku! :)
  Marrasterkut Porvoosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) kiitos ja terveisin sinne iki-ihanaan Porvooseen ! Oui Oui!

   Delete
 3. Ihanaa, kun on mitä odottaa! Mies juuri palasi työmatkalta Pariisista. Joka toinen syksy aina reissaa sinne ja jo ennen viimeistä reissua sanoin, että seuraavan kerran lähden kyllä mukaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, arki on syönyt mua jo hetkisen, on pakottava tarve hengähtää jossain ihan muualla :) Odotan matkaa innolla!

   Delete
 4. Ihanaa, kun on mitä odottaa, eikö? :)

  Mekin just varattiin tammikuinen NY !!! Can't wait!!! :D

  ReplyDelete