Pikaiset heipat, ystäväiseni

Vanhoilla kuvilla mennään mutta ehdin kuin ehdinkin moikkailemaan teitä! Arvonnassa mukana jo huikea määrä porukkaa, suuret kiitokset! Tykkäätte mitä ilmeisimmin arvonnoista? Niitä voisi olla enemmänkin? 

Kiirettä pukkaa. Viikonloppuna sitten enemmän juttua ja kuvia, ainakin jotain kokkaussäätöä. Illallisvieraita tulossa. Ja jotain muutakin! Ainakin iso kaappimme muuttaa uuteen kotiin. Sniif.

Tsemppiä arkeen!


8 comments

 1. Ehkäpä se on juuri se kiire, mikä ihmisillä on.. blogeissa käydään pikaisesti käännähtämässä ja unohdetaan kommentoida.. Sitten kun on arvonta kyseessä, ei sitä voi ohittaa kommentoimatta :)

  Voimia kiireen keskelle! Toivottelee tämä täältä leppoisasta aamusta. Istuu yksin kotona tietokoneen ääressä, kuuntelee samalla radiota ja polttelee kynttilöitä. Ja seuraa aamun valkenemista. Parhautta.

  Ilona

  ReplyDelete
 2. Tsemppiä kiireen keskelle. Minulla on lastenvaatekutsut kotonani tänä iltana ja siksi jo aikaisin aamulla liikkeellä ;)
  Arvonnat on aina hauskoja!

  ReplyDelete
 3. Ihanan värinen vitriini! Oih!

  ReplyDelete
 4. Musta on niin ihanaa, kun teillä on tuo koiruus. Muistan, kun joskus siitä niin haaveilit. Niin ne vuodet vierii..

  ReplyDelete
 5. Mikä ihana pieni siellä kurkistelee :) Söpö otus kerrassaan! Zemppiä kiireisiin hetkiin.

  ReplyDelete
 6. Miten ihana koiruus. Arvonnoista tykätään aina. Tervetuloa osallistumaan myös minun arvontaan ellet ole jo sinne osallistunut. Tsempit myös täältä kiireisiin :)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania kuvia ja sisustusjuttuja tässä blogissa! Eksyin tänne tuolta Melukylän talon kautta, ja tänne jumituin! Et varmaan pahastu jos linkitän blogisi oman blogini suosikkini-listalle :) ! Mukavaa(ja toivottavasti pian lumisempaa) alkutalvea toivotellen - Kiitu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tottakai saa linkittää :) Tervetuloa blogiini Kiitu :)

   Delete