Loviisan Joulu 2013Ihastuttavat Joulukodit avoinna vielä huomenna. Kuusi kaunista kotia, monia ihastuttavia yksityiskohtia ja inspiraatiota yllin kyllin vanhan ystävälle. Mainittavan arvoisaa on Villa Aaltosen herkullinen pop-up lounasravintola ja glögikellari, joka on todellinen elämys, Riemumaisterin talon uusi nuorekkaampi edustusasu (ja russeli pihatalossa!) ja se kuinka ihana oli nähdä todellisesti remonttejen edistyminen! Kuten vaikka Vackerbackassa, joka vielä kaksi vuotta sitten kesällä oli pommin jäljiltä.

Talot ovat avoinna vielä huomenna sunnuntaina. Me kävimme yhdessä hujauksessa talot läpi, aika loppui jälleen kesken. Talojen asukkaat ja perheet ovat todella lämminhenkisiä joiden kanssa tuli vaihdettua sana jos toinenkin.

Kuninkaanlammelle ei ehditty, olen siellä käynyt aiemmin, joten muu ei harmita kun se, etten saanut suussasulavia kaalipiirakoita.

Today we went with a friend in to Loviisa which is a small beautiful seaside town. Six of the old wooden houses inviting people to see how they celebrate christmas. Lovely!
You can sit down and drink mulled wine or cocoa, have a lunch or just hang a round.

4 comments

 1. Itselläni on vain Loviisaan liittyvää teiniangstia ja traumoja. Viime kesänä vähän lämpenin, pitäisi ehkä kokeilla talvellakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ;) talvella hieman hiljaisempaa totta tosiaan :)

   Delete
 2. On kyllä niin idyllisen näköistä että!
  Itse olen päässyt vain ajatuksen tasolla katsomaan Loviisan vanhoja taloja..ehkä ensi kesänä sitten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen! Kesän tapahtuma on vilkkaampi , tämä on rauhallisempi. Talojakin on kesällä enemmän avoinna.

   Delete