Joskus jos valmistuis ois ihanaa


Keittiöinspiskuvia Pinterest-boardeistani. Ihannekeittiön pitäisi olla jotain pientä näistä kaikista. Olen ryhtynyt tuumasta toimeen ja hieman salaa suunnittelemaan keittiötä.

Yksi. Se pitää olla paikalleen rakennettu vain ja ainoastaan meitä varten. Ja kaksi. Hyvin meidän näköisemme. Kolme. Meillä ei vieläkään ole kiire. Neljä. Mutta tarjouksen pyysin puuseppä hepulta. Ympäripyöreesti varmaan valmistuu ennen kuin ollaan eläkkeellä, meidät tuntien. Kun ei täällä koskaan mitään uutta tapahdu. Mutta ei haittaa. Koska keittiöstä tulee hyvin iätön ja yksinkertainen. Se sopii tänne taloon paremmin kuin nykyinen. 
Unelma ainakin elää vahvasti.


I think of the kitchen and that it should remodel :)
Pictures via Pinterest.

9 comments

 1. Nämä ovat ihan sinun/teidän näköisiä keittiöitä....
  Mutta hitaasti hyvä tulee :) usko pois!

  ReplyDelete
 2. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa värit tuovat ihanan persoonallisen lisän muutenkin kauniisiin keittiöihin. Ja ymmärrän kyllä sun haaveilun, keittiö on talon tärkeimpiä tiloja, siellä menee ihan hirveästi aikaa päivästä :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin menee ja on ikävää ettei se ole meidän näköisemme :/ Mutta toimivahan se on , siksi se on vielä paikoillaan.

   Delete
 3. Eikös se ole hyvä, että on jotain mistä haaveilla ja unelmoida? Varsinkin kun on vielä mahikset toteuttaa ne haaveet joku päivä! Tuossa eka kuvassa on ihanaa tunnelmaa, ei liikaa valkoista... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) ihanat laatat! Joo, kyllä mä osaan unelmoida! Joka päivä uudesta keittiöstä , hehe!

   Delete
 4. Vastaavat keittiöhaavet minullakin. Haluaisin puisen, kauniin, ehkä turkoosi-valkoinen-puu-värisen persoonallisen mutta toimivan keittiön. Joko vanhoista keittiöistä, lipastoista yms. kootun tai puusepän rakentaman. Mutta en tiedä, milloin unelmaan on varaa saati, millainen se tarkalleen olisi. Sekin, että meillä on vasta muutaman vuoden vanha talo ja keittiö yhtä tuore, ihan toimiva ja ok näöltään. Kuitenkaan se ei ole lähelläkään haavettani vaan pitkälti rakennusbudjetin suhteen myötäilty kompromissi keittiövalmistajan katalogista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsemppiä sinnekin! Kyllä ne haaveet joskus vielä toteutuu, uskon siihen todella :)

   Delete
 5. Kolme noista kuvista on miullakin tallessa keittiöremppaa varten :) Muttei vielä ajankohtaista,pari vuotta ainakin vielä menee,alle vuosi vasta tässä asuttu joten on kai se vaan kestettävä odottaa..Onnea unelmien toteuttamiselle!

  ReplyDelete