Letkeää


Kaunis paketti on Lotan ystävän 6-vuotissynttärilahja, juhla on illalla.  Paperin toin Ranskasta Petit Pan - liikkeestä. Nauha ja pieni kortti numerolla - Ikeasta. Sinne oli tullut hauskoja pakettipapereita, paperipusseja, kortteja ja nauhoja, vihkoja ja muuta pikkusälää (kävin siellä eilen työasialla).  

Lasten joululahjoja - ihana muistipeli ja hauska suklaa!

Eteisen (uusi) vanha kattovalaisin muutamalla kristallilla ja ihastuttavilla lasikuvuilla, nettihuutokaupasta hintaan 30 euroa ja kotiin kuljetettuna. Ihan mahtava löytö!

Järjestelin ennen Joulua olohuoneen senkin päälle seinään taulut kollaasiksi. Uusin hankinta on vanha papin muotokuva oikealla, mustin puisin kehyksin, sen löysin Loviisan Joulutalot - tapahtumasta.

Uniikit pienet löydöt ilahduttavat minua, löytämisen riemu on pakahduttava.

Letkeää sunnuntaita kaikille.

12 comments

 1. I LOVE those pictures!!! Your home is so cosy and lovely!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank You, it's actually very cosy but quite freezing now in the winter :)

   Just wrote about the little pressie for my daughters friends bd - party. The wrapping is from Paris where I visited before christmas, little card with number six on it is actually from Ikea!

   And my new hall lamp ! It's old and working! Got it to the very doorstep from internet auction - only 30 euros. I'm in love ...

   Have a nice week, Niina.

   Delete
 2. Onpa ihanuuskuvia taasen. Naista tulee niin hyva mieli! :)

  ReplyDelete
 3. Vitsi, miten kauniita kuvia jälleen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Miculle, ahkeralle kommeintoijalle ja blogini seuraajalle. Kiitos että olet täällä :) :) :) Kiva tehdä postausta, kun tulee muutamia kommenttejakin.

   Delete
  2. Kiitos sulle, että pääsemme kurkistamaan teidän hurmaavassa kotiin. Niin äärettömän kaunista ja samalla kodikasta -siinäpä haastetta meille kaikille :)
   Iloa tähän viikkoon, vaikka se on vähän hakusessa täällä kahden viikon etelän matkan jälkimainingeissa...

   Delete
 4. Tuo kuva sopii kuin nappi teidän seinälle. Hyvä, että bongasit sen
  silloin Loviisasta ja ostit :)

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma. Ja voi miten kiva tuo muistipeli! Laatat näyttää ihan käsinmaalatuilta.

  ReplyDelete
 6. Mahtava löytö tuo lamppu! Mä oon myös heikkona vanhoihin lamppuihin - vaikka kotiin, ehkä, saattaisi harkita ostavansa jotain uutta, niin kattovalaisimet pitää olla vanhoja. Ja olenpa mieluisan tehtävän edessä, kun kohta valmistuvaan yläkerran portaikkoon täytyy etsiä valaisimet! Kun vaan ehtis kirppikselle....Hyvää tätä vuotta teille sinne!

  ReplyDelete