Thursday, January 16, 2014

Onneli & AnneliOnneli & AnneliFinnkino

Finnkino

FinnkinoOlimme eilen Eurokankaan kutsumana ensi-ilta vieraina katsomassa ihastuttavaa uutta lasten elokuvaa Onneli & Anneli.
Lotta tykkäsi kovasti! Leffaseurana meillä oli Nova ja lapset.

Kesä tuntui olevan hyvin kaukana kun tallustimme leffateatterilta Rautatieasemalle hirvittävässä pohjoistuulessa, posket punaisina.
Kesäistä Loviisaa oli ihana kuitenkin katsoa valkokankaalta.
Voin suositella elokuvaa kaikille - silmänruokaa ja sisustusideoita lastenmaailmaan on runsaasti! Kauniit tapettiruusut seinillä, origamipaperivalaisimet katossa ... Samoin ihanat Eurokankaan mekkokankaat, ah kuinka ruusuista ja kepeää.

We were invited to the movies, jei! To see this new finnish children movie Onneli & Anneli. So fun!
It's based to the finnish childrenbook series Onneli and Anneli. And this on was Onneli's and Anneli's house. Loved the house!

5 comments:

 1. Meinasin viedä lapset ensi viikolla katsomaan tuon, kun ollaan Helsingissä. Katsottiin jo yhdessä traileri, kahteen kertaan, kun se oli lapsista niin kiva. Yhdistetty työ- ja huvimatka, jokaiselle jotain. Lapset pääsevät lisäksi mummun kanssa luonnontieteelliseen museoon.

  ReplyDelete
 2. Nyt muistuttaa niin ihanasti Heinähattua ja Vilttitossua että tää on pakko saada kun DVD:lle tulee. <3

  ReplyDelete
 3. Oi, tämä leffa on nähtävä jo Loviisan takia. Ja onhan Onneli ja Anneli ihana kirja.

  ReplyDelete
 4. Tuota leffaa on odotettu meillä jo tovi. Oli mun lempparikirja nro 1 lapsena ja juuri aloitin lukemaan sitä lapsille iltasatukirjana, painos vuodelta -84 :)
  Kiva päästä näkemään leffaversio- ja aina tietty plussaa jos on lisäksi kaikkea kaunista katsottavaa myös ideoitavaksi asti.
  Pirteää pakkasviikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Onneli ja Anneli olivat lemppareitani kun olin itse lapsi. Tekisi kovasti mieli nähdä tuo leffa, jos vaikka kummitytön ottaisin rekvisiitaksi....

  ReplyDelete