Tyynyjä, tyynyjä!


Toin Pariisista ihania Petit Pan - kankaita ja tänään ompelin niistä pitkulaisia, pehmeitä tyynyjä. Kasan alin ei ole minun tekemäni, vaan sen muodosta otin mallin. Lapset rakastavat leikkiä näillä tyynyillä. Täytteeksi laitoin polyesterivanua.

Ekassa kuvassa näkyy, että minulla on vielä yksi kangasrulla jäljellä! Panttaan sitä johonkin kivaan.

Toisessa kuvassa näette, että ehkä oikeasti en tarvitse yhtään lisää tyynyjä. Eikä tuossa ole todellakaan kaikki...

Kolmannessa kuvassa mukaan tunkeutui linssilude!


*Today I did some more pillows - actually do not need anymore. Help!
I still have one roll of Petit Pan - fabric from Paris left, saving it for something nice. What would that be? 
Last pic, You can see who wanted to be a model...

16 comments

 1. Ihania tyynykankaita löysit Pariisista.
  Russelit on sellaisia linssiluteita - Vilppu <3

  ReplyDelete
 2. Ihanat! Tyynyjä ei voi olla koskaan liikaa, eihän? Aina kun ompelen tai ostan uusia päällisiä, joudun ostamaan uuden sisätyynynkin. Kaikki on niin kivoja, että mitään ei voi laittaa huilaamaan :) Juuri äsken tilasin ainakin viisi uutta. Mariankadun Olkkarissa oli muuten eilen Petit Panin kassi, tuota keskimmäistä kuosia ehkäpä. Vinkiksi sulle! Olisi ehkä pitänyt ostaa, mutta hullaannuin Bungalowin pöytäliinasta niin, että jäi kaikki muu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kassi taitaa olla samaa kuosia, mut ruskeena. oon nähnyt sen siellä. Mulla on tarpeeksi kasseja. Kaksi Petit Paniakin. Toisen sain Kristalta lahjaksi kun sisustin heillä ja toisen olen ostanut just jotain 3v. sitten Olkkarista. Toimii hyvin ainakin luistinkasseina! :)

   Delete
 3. Herkun pirteät kankaat löysit. Pitäisi myös itselle ommella pari raikasta uutta tyynyn päällistä kevääksi, kun sellainen ihme on päässyt käymään, että on useampi sisätyyny vailla päällistä.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 4. Teillä on niin ihanan herkullisia sävyjä aina näkyvillä :)

  ReplyDelete
 5. Ihania, ihania tyynyjä! Inspiroivat kankaat! t. Toinen tyynyhullu... laskin juuri, että sohvalla pötköttää tällä hetkellä 9 tyynyä, ihan liikaa! Ei sekaan mahdu! :)

  ReplyDelete
 6. Onpa ihania kankaita, noistahan tuli tosi upeita tyynyjä! Mukavaa viikkoa :)

  ReplyDelete
 7. Ihania tyynyjä, kauniit kuosit!

  ReplyDelete
 8. Minunkaan mielestä tyynyjä ei voi olla liikaa! Just eilen pohdiskelin meidän tyynyjä ja kyllä, muutaman uuden tarvitsisi! Kivoja kankaita ja näyttävät erityisen pehmeiltä :)

  ReplyDelete
 9. Ihania! Aaargh Niina! Sanoisin, että tee Lotalle siitä yhdestä kankaasta hame, mut en sit tiiä edellisen keskustelun perusteella, käyttäisikö tyttö sitä kuitenkaan..? ;)

  Mut siit tulis kyl superihana. Ah!

  ReplyDelete
 10. Tyynyt on NIIN ihania! Ja sun kankaat ihan superkauniita. Tarvis myös uusia tyynyjä, koirat on röhnöttäneet vanhat ihan kauhtuneiksi.

  ReplyDelete
 11. IIIK !!! Ihania kerrassaan ♥

  ReplyDelete
 12. olen sitä mieltä että tyynyjä ei voi olla liikaa ;) (mies on totaalisen eri mieltä, kun kuulemma soffalle ei mahdu enää...)
  Kauniita ovat!!! ♥

  ReplyDelete
 13. Voi jess, kuinka paljon kehuja minun pienet tyynyt ovatkaan saaneet :))) Kiva jutska! Hei viikonloppuna palailen taas bloggailemaan ! Ja kohtahan se jo koittaakin, vielä huominen päivä arkista aherrusta ! :)

  ReplyDelete