Saturday, March 15, 2014

Hopihopi

Pöö!
Asiakkaalle valittuja tapetteja. Kriteerit - "voisi olla aika romanttinen" ja punainen väri. Yhtä Cole & Son - mallipalaa vielä odottelen postitse. Muut on Laura Ashleyn. Tulee melkein itsellekin himo vetää kukkatapetteja seinille täällä kotona.

Aamupalaksi ihanaa Lemon tree - hunajaa ja paksua, täyteläistä turkkilaista jugurttia. Ja nyt - Ikean kautta uimahalliin ja illalla sisko tulee yllärivisiitille. Just sain viestin. Joten on nyt tosiaan mentävä!

Mukavaa lauantaita!

3 comments:

 1. Onpa ihana pinkki sun jakkara. Mähän oon tällainen pinkki, you know :-D Äiti löysi tollaisen samanlaisen jakkaran viime kesänä roskiksesta ja mähän nyysin sen. Se maalattiin tosin vaaleansiniseksi, koska mulla sattui olemaan sellaista maalia jämät purkissa. Terkut täältä toiselta puolelta merta :-)

  ReplyDelete
 2. P.S: Mulle iskee niinku aina Jack Russell -kuume, kun näen Vilpun. Mutta nyt ei voida koiraa ottaa, jospa meidän oma koira tulisi syksyllä mukaan :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitti kommentista Hannis! Russeli on kyllä mainio rotu, ihan mahtava. Mä olen muuten kans löytänyt nuo puujakkarat. Niitä on meillä kaksi. Löytyivät täältä talosta kun muutettiin.

   Delete