Kirjavinkki ja (pienet on) ilon aiheetIlon aiheita tänään: uudet ihanat Ilse Jacobsen - kumpparini! Vielä koristeena, pian multaisina ja sitten niillä ei ole asiaa kuistia pidemmälle ---  koska pihatyöt alkavat. En malta odottaa!

Kahvi ja vasta paistettu pannukakku kaverilta lainatun hauskan kirjan kera - Detaljer hemma, Annika Huett, Ulf Huett Nilsson. Hirveesti enemmän ja parempia kuvia tulee vaikka googlen kuvahaulla. Nämä mun kuvat aika tärähtäneitä, ja toinen ei suostu kääntymään pystyyn bloggerissa - outoa!

Ja tänään pyörä huoltoon vihdoinkin! Pian pääsen polkemaan työmatkat fillarilla.

16 comments

 1. Mulla on kirjahyllyssä tuo kirja ja se on tosi kiva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, super ihana kirja ja just muistin, että mun piti jo viedä se takaisin .... :/// Huomenna! ♥

   Delete
 2. Mielettömän hienot kumpparit! Nuo olis ihan katu-uskottavatkin. Olen huomannut tuon saman homman että kuvat jäävät joskus ihme asentoihin, sitten kun ne kääntää kuvankäsittelyllä kansiossa väärinpäin niin saattavat tulla blogiin oikeinpäin. Kivaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! En saanut käännettyä bloggerissa koneella kyllä ... outoa!

   Delete
 3. Itsekin ajattelin postata uusista söpöistä kumppareista ja pihan kukkasipuleista eli pienet on ilot täällä myös. Hih.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kukkasipulit , ne itää jo ! Jotain vois vielä katsella puutarhaan...

   Delete
 4. Upeet kumpparit :) Kohta voi kyllä aloittaa pyöräilykauden täälläkin, ihanan aurinkoista ja aurinko oikein jo lämmittääkin!

  ReplyDelete
 5. Ilset on ihan parhaat! Olivat viime syksyn ja osittain tämän talvenkin käytetyimmät kengät. Noilla kehtaa lompsia kaupunkiin töihin. Muut ovatkin niitä pihatöissä kärsineitä :) Eka kuva on upea!

  ReplyDelete
 6. Tuo on ihana kirja,löytyy kirjahyllystä,aina sillon tällön tulee selattua uudelleen.Ja kumpparit on hienot!Ostin viime syksyksi tummanliilat Noa Noan kumpparit itselleni,niissäkin on nauhat jotka kasvimaan mylläyksessä ehti ottaa jo vähän osumaa syksyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. NoaNoan Mikonkadun myymälässä oli yhdet tuommoiset ihanat lilat nauhakumpparit alennuksessa just kävin siellä tällä viikolla, koko oli vain väärä. Siellä oli koko 40 :/ Mut jos joku on vailla kandee käydä hakemassa! Alennus oli hyvä!

   Delete
 7. Kumpparit joissa minäkin suostuisin kulkemaan :)

  ReplyDelete
 8. ihanat on kumpparit ja sitten kun muta peittää niin kesäsateessa puhdistuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eilen ja tänään mitä ihanin sää pihahommille! ♥ ♥

   Delete