Pientä, rauhallista puuhaa
Kuinka vaikea sitä on pysähtyä? Tämä sama lause on tullut mua vastaan kaverin facebook-päivityksessä ja omassa tämän hetkisessä elämässä. On pakko pysähtyä. En voi juosta metsäpoluille riehumaan, vaan on otettava iisii.

Siksi olen siivonnut astiakaappini, olen iskenyt pihassa sormet multaan ja laittanut narsissit ruukkuihin.
Lukenut kirjoja Lotan kanssa. Sortteerannut lastenhuoneita - pieneksi jääneitä vaatteita ja leluja, joilla ei leikitä. Olen käytännössä oleillut tämänkin viikonlopun kotosalla -kuten edellisenkin. Mennyt aikaisin nukkumaan.

Ottanut iisiä ja relaa. Siivonnut laatikoita ja tutkinut mitä ne ovat syöneet. On niin vaikeaa olla paikoillaan - sitä ihminen sitten kehittää näitä pikku puuhia, kuten siivous. Kivojakin ne ovat, kunhan ottaa siltä kantilta.

Tänään menen puutarhamessuille! Siinä on sitten järisyttvä tapahtuma. Mutta otan kameran mukaan, jospa siellä olisi jotakin teillekin! 

* I cleaned cupboards, made gardening - put daffodils in pots. I've read books with Lotta, i have been home all weekend. Doing nothing. I need to rest and it is so difficult. 
But today I go to the garden fair!
I'll take the camera with me.

7 comments

 1. Siistit kaapit ovat kyllä melkoista terapiaa... Mukavaa messureissua!

  ReplyDelete
 2. Ooo, ihana kaappi ja ihanat aarteet.

  ReplyDelete
 3. Oih... iisisti ottamista kaivattaisiin täälläkin. Juuri alkaneilla yökkövapailla ja alkavalla viikolla pitäisi järkätä erästä hyväntekeväisyystempausta, josta olen vastuussa ja pienemmän neidin 3v- synttärit -molemmat tärkeitä juttuja! Yritän ottaa tämän viikon siltä kannalta, että teen hommat napakasti ja jaksan vielä sunnuntaina nauttia pienen murun juhlista. Sitten voin seuraavalle viikolle suunnitella sitä rennosti ottamistakin! ;) Odotan jo! :) Kauniit kuvat! Kivaa viikkoa sinne ja aurinkoisia kevätpäiviä!

  ReplyDelete
 4. Pitäisi tässä itsekunkin ottaa iisisti välillä...mutta monenlaista puuhaahan sun iisibiisi-päivään on mahtunut!

  ReplyDelete
 5. Ihania astioita...minä niin tykkään kaikista noista värikkäistä. Kauniin leikkisää:)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille ihanaisille kommentoijille! :)) Koitan keksiä tänne jotain järkevää, tuntuu hassulta kuvata kaappeja :D Mukavaa viikkoa kaikki!

  ReplyDelete