Ruusumanteli kukkii!
Meillä piha kukkii ihanasti, mutta näistä kahdesta olen erittäin ylpeä (kukkii meillä runsaamminkin kaikki, mutta nämä omakasvattamat ovat lähellä sydäntäni)! Viime vuonna istutettu Ruusumanteli kukkii ihanaa, vaaleanpunaista herkkää kukkaansa. Se on niin kaunis! Ja kirsikkapuu, jonka mies istutti ekana keväänä ruokahuoneen ikkunan alle, meidän vuosipäivänä. Mulla oli toive, että keväisin meillä kukkii puut ikkunoiden takana. Se on vihdoinkin kasvanut niin suureksi, että kukat näkyvät ikkunasta, reippaasti. Ei ole ihanampaa, kuin juoda aamukahvit ja ikkunan takana kukkii kirsikka. Kauneimmat verhot, joita saa hakea. Aikaisempina vuosina ei kukkatulva ole ollut näin suuri, nyt on. Kuva on huono, mutten saanut teille parempaa vaikka yritin - plaah. Taidot eivät vain riitä! En pysty vangitsemaan tunnelmaa.

 Kirsikka on kadun puolella tonttia, ruokahuoneen ikkunan alla. Alemmasta kuvasta saatte vision selville! Pihan puolella meillä omenapuut - pian kukassa. Odotan jo herkkiä valkoisia omenapuun kukkia kaunistamaan pihaa. Samoin siellä puskee kukkaa luumut ja päärynäpuu.

Kesä on täällä, tuomet tuoksuu naapurista ja kuulinpa tänään pääskysenkin jo ... ai että!

8 comments

 1. Oi vitsi, kyllä on kaunista. Varsinkin tuo ruusumanteli, semmoisen mäkin istutan sitten heti kun on kunnon piha.

  ReplyDelete
 2. On kyllä todella kaunis kukinto tuossa ruusumantelissa ♥ Mua harmittaa vietävästi kun meidän kirsikkapuut tais kuolla talven aikana :/

  ReplyDelete
 3. Ruusumanteli on aivan ihana. :) kuvat ovat kyllä ihan hyvät.
  Itsekin näin eilen pääskysiä hevostalleilla, pesänteko puuhissa jo .

  ReplyDelete
 4. Kaunista, ihanat kuvat ja kukat.

  ReplyDelete
 5. Pohdittiin liian pitkään ruusumantelin kohdalla kukkakaupassa, nyt niitä ei enää ollut. Epäilyttää, että suuttuuko se meille, paleltuuko se. Ehkä on vain kokeiltava ja katsottava miten käy.
  Kukkivat puut ovat kyllä pakahduttavia ja kukassa vain pienen hetken, ainakin hedelmäpuut. Tänään luumu oli jo pudottanut pienen lumisateen terälehtien muodossa maahan, vaikka vastahan se aloitti kukinnan.

  Onnea vielä, en edellisen postauksen kommenttitulvaan ehtinyt.

  ReplyDelete
 6. Ihana tuo ruusumanteli! Meillä omenapuut kukkivat ja menivät jo. Nyt syreenit parhaassa kukassa ja pionit täynnä nuppuja.

  ReplyDelete
 7. Ruusumanteli on aivan ihastuttava! Meidänkin puutarha näyttää juuri nyt niin kauniilta kun omenat ja kirsikat ovat täydessä kukassa.

  ReplyDelete