Tuesday, July 1, 2014

Pikkuruisia sisustushommia


Lotta & Lili pääsi sisustamaan tätä ihanat puitteet omaavaa lastenhuonetta Helsingissä, puutalojen katveessa. Valitsimme huoneeseen mm. nuo aivan ihastuttavat päiväpeitteet, jotka päädyimme tilaamaan ranskalaisesta nettipuodista. Lisäksi muutaman lastentyynyn, vuodetekstiilit toiselle pojista  - sekä vintage kirjoituspöydän. 

Vanhempien työpaikalta tuodun puisen kirjahyllyn laitoimme uuteen uskoon Ferm Livingin Ferris Wheel - tapetin avulla (minulta sattuu löytymään tapetinjämiä jos minkälaisia - ja onneksi löytyykin, niitä aina tarvitaan). Idea on varsin helppo toteuttaa. Valmista tapettiliisteriä ja siitä vaan tapetoimaan muutoin tavallisen hyllykön takaseinää hieman värikkäämäksi ja yksilöllisemmäksi.

Huone järjesteltiin uudelleen ja siitä tulikin tosi kiva! Hieno puutapetti oli seinässä jo valmiina, ja sen otinkin sitten lähtökohdaksi kun valitsimme viereiseen olohuoneeseen tapettia... Siitä saatte tietää lisää syksymmällä sitten toivottavasti.

9 comments:

 1. On kyllä kivan näköinen huone! Tuolla varmasti viihtyy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanat oli puitteetkin aloitella - pientä stailausta lähinnä, autoin perheen äitiä valinnoissa ja sain kiitosta:) Mikä on aina ihanaa.

   Delete
 2. Kiva huone, ja sullahan oli näköjään keittiökin valmistunut, onnea sille! Näytti tosi ihanalta!! Ja uskon ettet heti toivu sen ihanuudesta, mä muistan ton tunteen parin vuoden takaa kun meidän keittiö valmistui, sitä jaksoi kyllä ihailla pitkään ja tunne sen uutuudestakin kesti kauan. Vieläkin olen tosi tyytyväinen. Tykkään muuten tuosta ampiaispesä-valaisimesta paljon kun lamppujen perään olen - se kruunaa huoneen, niin kuin hyvä lamppu tekee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä on joo valmista! :o) IUh, en malta tosissaan olla ihastelematta aina kun ohi menen :)
   Mulla on pian jo kaikissa huoneissa vanhat valaisimet - ihan eri juttu kun uudet. Tuo antaa valonkin niin kauniisti. "Näitä ei Ikeasta saa" sanoi mulle antiikkikaupan vanha mummo, kun lampun ostin sieltä <3 No ei saa , ei :)

   Delete
 3. Mistä on tuo ihana karhutyyny?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, tyyny on Ferm Livingin lastentyyny. Googaile mistä saisit sen parhaiten ja helpoimmalla hankittua.Me taidettiin ostaa se samasta nettikaupasta kuin nuo ihanaiset päiväpeitteetkin. Mes habits chéris - nimisestä puodista.

   Delete
 4. Ihana idea tuo hyllyn tapetointi! Meillä on samaista tapetti vielä paljon jäljellä, joten tuossa loistoidea sen hyötykäyttöön ;)

  ReplyDelete
 5. Ihanan näköistä taas, niinkuin aina <3 Ja tuo keittiö! Rakastan sitä myös!

  ReplyDelete
 6. On kyllä niin ihanan näköistä, <3

  ReplyDelete