Thursday, August 7, 2014

Just chillin


Me tytöt chillaamme kaksin kotona tänään. Vanhempi lapsi lähtee jalkapalloturnaukseen loppuviikoksi ja mies töissä. 
Living is easy.

Ja yhä tykkään keittiöstäni! Pitäisi keskittyä kuvaamiseen kunnolla eikä heitellä tänne sitä sun tätä - mutta äääh, ei sitä aina jaksa.

Tänään olisi vuorossa myös semmoista ihanuutta kun puolimetristen sisustuslehtipinojen läpikäymistä - mitä säästää ja mitä ei. Näitä aina tulee eteen silloin tällöin kun rakkain harrastukseni yhä on sisustuslehtien shoppailu ja kotiinkantaminen. Mulle ei riitä pelkkä netti. Pitää päästä selailemaan!

ps. huomasitteko muuten tässä uusimmassa, elokuun GlorianKoti-lehdessä, ihanan jutun ja kuvat? Niin ihana että ei voinut kun huokailla. Kyseessä Mokon omistajien Lillin ja Susun perheen yhteinen kesäpaikka vanhassa kansakoulussa. Ja uudessa Lantliv-lehdessä oli ihanan inspiroiva rapujuhlajuttu. 

13 comments:

 1. Tuo keittiö on niin <3 Glorian koti tulee kotiinkannettuna, ja myös minä huokailin kun vanhasta kansakoulusta luin... Lantliviä selasin Stokkalla ja meinasin ostaa tuon rapujuhlajutun takia vaikka yritän himmaillla lehtien ostamista mutta se jäi pahasti mieleeni. Mukavaa rentoilupäivää tytöille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä myös uusin tilaukseni lehden suhteen puolisen vuotta sitten. Mulla oli tauolla mutta sitten alkoi taas olla kivoja juttuja lehdessä niin tilasin taas.

   Mä myös yritän aina himmailla mutta lähtee lapasesta :)

   Delete
 2. On se vaan niin ihana tuo köökkisi ♥ Mä täällä pähkäilen oman suunnitelman kanssa. Että voikin olla vaikeaa yrittää saada aikaan täydellistä? Että chillaillaan, frendi, vielä kun voidaan, molemmat ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Täydellistä ei varmaan saa aikaan koskaan ? Aina löytyy jotain petrattavaa. Mutta sinnepäin! Tsemppiä suunnitelmiin !! Muutama viikko vielä chillailua, sitten pamahtaa :o)))

   Delete
 3. Todella kaunis tuo teidän keittiö, tykkään tosi paljon. Onko se jonkun keittiöfirman toimittama? Liesi on kanssa kaunis, minkäs merkkinen? Kyllä tuo keittiö alkaa olla jo aika lähellä täydellistä. Täällä kanssa ongelmana sisustuslehdet, me kohta hukutaan niihin kun mistään ei raaski luopua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, keittiö on paikoilleen tehty ihan mittatilaustyönä puuseppäliikkeessä. Liesi on semmonen kuin Gorenje. Tunnistan lehtimanian! Mulla on meneillään pieni siivoussorttaus meininki ennen kuin vauvat tulee. Että sitten voin keskittyä täysin vauvoihin, eikä tarvis hirveesti siivoilla täällä himassa :) Onnistuukohan tuo?

   Delete
 4. Pitipä napata tuossa käden ulottuvilla oleva GlorianKoti auki, kun en tuohon juttuun asti ollut vielä päässyt - mutta hirmu ihanahan tuo oli! Paljon vihreää, mun lempiväriä, ja ihanaa kesäntavoittelua sisustuksessa. Eli juuri sitä parasta, huvilatunnelmaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä :) Minusta tosi ihana, rempseä sisustus. Itsekin yritän tuoda kesää sisälle mahdollisimman paljon :) Myös talveksi.

   Delete
 5. Mukavaa rentoilua tytsät! Älä sit heitä mitään lehtiä pois ennenku näytät mulle! Mä voin pyöräillä sinne sit leikkii roskista ja viedä pois ne mitä et enää haluu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Nova! Osa vietiin tänään pois :) mutta osa jäi. Koska pääset hakemaan??? :))))

   Delete
 6. Voi hyvänen aika kuinka ihana keittiö ♥

  ReplyDelete